2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 34 پست

منم چهار روز مونده به موعدم امروز بی بی زدم هاله انداخت از بس هاله کاذب دیدم امیدی ندارم

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو روز پیش مثبت شد بیا با هم باشیم آخرین پریودت کی بود

مبارک باشه مامانی😍😍. ایشالا سلامت بغل بگیری نی نی رو. برای منم دعا کنید

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
برا منم حاله بود  دو روز پیش ولی چون پریود نشدم و علائم دارم مثبته

عکسش رو بزار. ایشالا این دفعه هم شما میای میگی بارداری عزیزم.

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
برا منم حاله بود  دو روز پیش ولی چون پریود نشدم و علائم دارم مثبته

باردار بودین 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
من الان باردارم

خدارو شکر خوش بحالتون تورو خدا دفا کنید منم باردار باشم 

شما چند روز دیگه پریود میشی

چهارروز دیگه 

ببین یه روشی هس که معلوم میکنه بارداری ولی توضیحش سخته

لطفا بگید