azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 عنوان فقط اقایون بیان،اسکرین پسره رو گذاشتم 423 بازدید | 11 پست تاپیک قبلماقایون بگین پادادع؟ بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام 1401/02/07 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 13894 تاریخ عضویتت تاریخ تولد منه😍 بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17304 😐آقایون بیاید ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 یه مکالمه ساده بوده چه پایی داده؟ 😂😂وای چ دید خانم و اقا فرق داره،خب میتونست بلکش کنه،یا اصل نده یا چرا استیکرفرستاده بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
نویدhh عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 543 😂😂وای چ دید خانم و اقا فرق داره،خب میتونست بلکش کنه،یا اصل نده یا چرا استیکرفرستاده چون شما خانمها هر چیزی رو پلیسی برخورد میکنید باهاش کاربر آقا
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 چون شما خانمها هر چیزی رو پلیسی برخورد میکنید باهاش چ بگم خب،شما هم جنساتو بهترمیشناسی بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
نویدhh عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 543 چ بگم خب،شما هم جنساتو بهترمیشناسی من نمیگم این آقا اهلش نیست یا هست . من میگم این چت . چتی نیست که شما بگی پا داده کاربر آقا
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 من نمیگم این آقا اهلش نیست یا هست . من میگم این چت . چتی نیست که شما بگی پا داده مرسی بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
azzizz عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 338 این حرکتی که زدی خوب نبود!این کاراگاه بازی تو زندگی مشترک هم باعث سلب آسایش خودت میشه و هم همسر آینده!خیلی افراد راحت برخورد میکنن با جنس مخالف در محیط های مختلف ، این مبنی بر ارتباط با اون شخص نیست!
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 این حرکتی که زدی خوب نبود!این کاراگاه بازی تو زندگی مشترک هم باعث سلب آسایش خودت میشه و هم همسر آیند ... ارع درست میگین 👍هر چی بهش دقت میکنم ب گروه خوتیشنمیاد خیانت ولی خب اره طرز برخوردش همین جوریه بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 این حرکتی که زدی خوب نبود!این کاراگاه بازی تو زندگی مشترک هم باعث سلب آسایش خودت میشه و هم همسر آیند ... بیزحمت تاپیک اخرمم نظر میدین بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام