2777
2789

تاپیک قبلم

اقایون بگین پادادع؟

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مکالمه ساده بوده چه پایی داده؟

😂😂وای چ دید خانم و اقا فرق داره،خب میتونست بلکش کنه،یا اصل نده یا چرا استیکرفرستاده

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چون شما خانمها هر چیزی رو پلیسی برخورد میکنید باهاش

چ بگم خب،شما هم جنساتو بهترمیشناسی

من نمیگم این آقا اهلش نیست یا هست . من میگم  این چت . چتی نیست که شما بگی پا داده

مرسی

این حرکتی که زدی خوب نبود!این کاراگاه بازی تو زندگی مشترک هم باعث سلب آسایش خودت میشه و هم همسر آینده!
خیلی افراد راحت برخورد میکنن با جنس مخالف در محیط های مختلف ، این مبنی بر ارتباط با اون شخص نیست!  

این حرکتی که زدی خوب نبود!این کاراگاه بازی تو زندگی مشترک هم باعث سلب آسایش خودت میشه و هم همسر آیند ...

ارع درست میگین 👍هر چی بهش دقت میکنم ب گروه خوتیشنمیاد خیانت ولی خب اره طرز برخوردش همین جوریه

این حرکتی که زدی خوب نبود!این کاراگاه بازی تو زندگی مشترک هم باعث سلب آسایش خودت میشه و هم همسر آیند ...

بیزحمت تاپیک  اخرمم نظر میدین