2777
2789
عنوان

پسره رو امتحان کردم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 46 پست
آره عزیزم 😁😁

باشه😄

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من کلا امتحان کردن کار خوبی نیست چون پسرا اکثرا همینن،،ولی خب تو زیاد پا پیچ شدی،،اگه حساسی پ ...

تو اسکرینا پاپیچ شدم؟؟

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

تو اسکرینا پاپیچ شدم؟؟

آره مثلا میدونم امتحانه ولی زیاد پا دادی و مسلما پسرا آرزوشونه همچین دخترایی گیرشون بیاد و اونا هم هی از خودشون و کمال‌الدین حرف بزنن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
آره مثلا میدونم امتحانه ولی زیاد پا دادی و مسلما پسرا آرزوشونه همچین دخترایی گیرشون بیاد و اونا هم ه ...

کمالاتشون 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
آره مثلا میدونم امتحانه ولی زیاد پا دادی و مسلما پسرا آرزوشونه همچین دخترایی گیرشون بیاد و اونا هم ه ...

اره مرسی گلم❤️

نباید اینکارو میکردی چون معنی نداره.

امتحان کردن یعنی زمینه خیانت کردن رو برای طرف فراهم کنی و شرایط رو براش فراهم کنی  تا وا بده بعد از اونور بری یقه اش رو بگیری بگی چرا اینکارو کردی 

حضرت یوسف که نیست 

Having fun while stuck in life
نباید اینکارو میکردی چون معنی نداره. امتحان کردن یعنی زمینه خیانت کردن رو برای طرف فراهم کنی و شرا ...

اینجا همه گفتن اونورتر از پا هم داده،خب وقتی من چیز خاصیم نگفتم بهش،

کات کن ادمی که تعهد داره انقد چت نمیکنه با یه دختر غریبه کلمه اصل بده ینی شروع رل

عزیزم اونو من گفتم،طوسیا منم،سفیدا اونه

اینجا همه گفتن اونورتر از پا هم داده،خب وقتی من چیز خاصیم نگفتم بهش،

حرفایی که تو نی نی سایت میبینی و می‌شنوی رو ول کن کلا.

هیچوقت تحت هیچ شرایطی حتی مسخره ترین و پیش پا افتاده ترین تصمیمات زندگیت هم بر مبنای چیزایی که تو این سایت میخونی نگیر 

Having fun while stuck in life
حرفایی که تو نی نی سایت میبینی و می‌شنوی رو ول کن کلا. هیچوقت تحت هیچ شرایطی حتی مسخره ترین و پیش پ ...

میدونی خودم میگم پا نداده شایدم خودمو گول میزنم