azpm مدیر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7068 عنوان پسره رو امتحان کردم+اسکرین | مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 46 پست ب نظرتون پا داده؟؟ بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام 1401/02/07 | 09:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasim_bahri عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5926 درسته گلم،راستی تابلو بود ک طوسیا منم دیگه😬 آره عزیزم 😁😁
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7068 آره عزیزم 😁😁 باشه😄 بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7068 به نظر من کلا امتحان کردن کار خوبی نیست چون پسرا اکثرا همینن،،ولی خب تو زیاد پا پیچ شدی،،اگه حساسی پ ... تو اسکرینا پاپیچ شدم؟؟ بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 تو اسکرینا پاپیچ شدم؟؟ آره مثلا میدونم امتحانه ولی زیاد پا دادی و مسلما پسرا آرزوشونه همچین دخترایی گیرشون بیاد و اونا هم هی از خودشون و کمالالدین حرف بزنن خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 آره مثلا میدونم امتحانه ولی زیاد پا دادی و مسلما پسرا آرزوشونه همچین دخترایی گیرشون بیاد و اونا هم ه ... کمالاتشون خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7068 آره مثلا میدونم امتحانه ولی زیاد پا دادی و مسلما پسرا آرزوشونه همچین دخترایی گیرشون بیاد و اونا هم ه ... اره مرسی گلم❤️ بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
جانآفرین عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 4118 نباید اینکارو میکردی چون معنی نداره.امتحان کردن یعنی زمینه خیانت کردن رو برای طرف فراهم کنی و شرایط رو براش فراهم کنی تا وا بده بعد از اونور بری یقه اش رو بگیری بگی چرا اینکارو کردی حضرت یوسف که نیست Having fun while stuck in life
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7068 نباید اینکارو میکردی چون معنی نداره. امتحان کردن یعنی زمینه خیانت کردن رو برای طرف فراهم کنی و شرا ... اینجا همه گفتن اونورتر از پا هم داده،خب وقتی من چیز خاصیم نگفتم بهش، بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
nahaljooooon عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 2007 کات کنادمی که تعهد داره انقد چت نمیکنه با یه دختر غریبهکلمه اصل بده ینی شروع رل I Am Everything That I Want
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7068 کات کن ادمی که تعهد داره انقد چت نمیکنه با یه دختر غریبه کلمه اصل بده ینی شروع رل عزیزم اونو من گفتم،طوسیا منم،سفیدا اونه بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22147 به نظرم پا داده دیگه از این واضح تر عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
جانآفرین عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 4118 اینجا همه گفتن اونورتر از پا هم داده،خب وقتی من چیز خاصیم نگفتم بهش، حرفایی که تو نی نی سایت میبینی و میشنوی رو ول کن کلا.هیچوقت تحت هیچ شرایطی حتی مسخره ترین و پیش پا افتاده ترین تصمیمات زندگیت هم بر مبنای چیزایی که تو این سایت میخونی نگیر Having fun while stuck in life
nahaljooooon عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 2007 عزیزم اونو من گفتم،طوسیا منم،سفیدا اونه میدونمدرسته که تو گفتیولی اون چرا پا دادهالان یه نرخر بیاد به تو بگه اصل بده تو هم انقد باهاش میلاسیقطعا نه I Am Everything That I Want
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7068 حرفایی که تو نی نی سایت میبینی و میشنوی رو ول کن کلا. هیچوقت تحت هیچ شرایطی حتی مسخره ترین و پیش پ ... میدونی خودم میگم پا نداده شایدم خودمو گول میزنم بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام