2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟؟

82 بازدید | 15 پست

خانما من خیاژم اما حوصله خیاطی ندارم 

چرا اینطوری م گاهی هث میخوام یچی بدوزم سر سری میدوزمش و مدل دلخواهم نمیشه پارچه خراب میکنم یا میبخشمش... 

دست از عادتمم بر نمیدارم 

هم دوست دارم بدوزم همیشه پارچه میخرم  

هم حوصلم نیست 

نظرتون چیه چاره چیست؟ 😐😂

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیاطم اما اعصاب صفر:/

واسه خودتم دوختی؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

پول لازم شی حسابی کار میکنی 

تنها کسانی ک همیشه باهام بوده و هست خدا و خودم بود ؛ممنون هردوتونم 😊😊😊                                                      همیشه روت حساب کردم خدای مهربونم ،،اگرچه من بدم ولی تو مثله همیشه خوبی و خوبی کن و باهام باش چون روت حساب کردم و جز تو کسی رو ندارم 😔😍😍😘😘
مثل منی انگیزه ادامه نداری

اره انگیزه م خیلی وقته رفته مرخصی

پول لازم شی حسابی کار میکنی 

یه مدت کوتاه کار کردم به خودم فحش میدادم از دست مشتری... 🫤🫤🫤

ار  میدوزم همین امروزم مانتو دوختم

جدی مبارررکه چه مدلی دوختی؟  بعد همون مدلی مه میخوای میشه؟  رو ریزه کاریاش حساسی؟؟ 

چراااا؟؟؟ 

دیپلمش دارم اول ها خیلی دوست داشتم اما نمیدونم وسط هاش دیگه علاقه نداشتم برا همین چیری نمیدونم دیگه حوصله و دقت میخواد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
جدی مبارررکه چه مدلی دوختی؟  بعد همون مدلی مه میخوای میشه؟  رو ریزه کاریاش حساسی؟؟

ار جانم

عروسکی از اینا ک تا قد بالا تنه سادس پایینش پفی میش و یقه شکار

ار جانم تمیز دوری و اتو کاری دقیق

من لباسامو اتو شویی نمیدم اصن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ار جانم عروسکی از اینا ک تا قد بالا تنه سادس پایینش پفی میش و یقه شکار ار جانم تمیز دوری و اتو کار ...

ایول پس چرا گفتی خیاط، بی اعصابم😁خیلیم خوش سلیقه و با حوصله ای

ایول پس چرا گفتی خیاط، بی اعصابم😁خیلیم خوش سلیقه و با حوصله ای

کم خیاطی میکنم دیگ

مثلا مامانم اینقد نازمو میکش ک من میشینم پشت چرخ😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)