atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10800 عنوان کیا مثل منن؟؟ 82 بازدید | 15 پست خانما من خیاژم اما حوصله خیاطی ندارم چرا اینطوری م گاهی هث میخوام یچی بدوزم سر سری میدوزمش و مدل دلخواهم نمیشه پارچه خراب میکنم یا میبخشمش... دست از عادتمم بر نمیدارم هم دوست دارم بدوزم همیشه پارچه میخرم هم حوصلم نیست نظرتون چیه چاره چیست؟ 😐😂 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1401/02/07 | 03:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206833 منم خیاطم اما اعصاب صفر:/ وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10800 منم خیاطم اما اعصاب صفر:/ واسه خودتم دوختی؟؟ لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 82676 منم بلدم اما هیچی نمیدوزم زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
طلوعصبح عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 623 پول لازم شی حسابی کار میکنی تنها کسانی ک همیشه باهام بوده و هست خدا و خودم بود ؛ممنون هردوتونم 😊😊😊 همیشه روت حساب کردم خدای مهربونم ،،اگرچه من بدم ولی تو مثله همیشه خوبی و خوبی کن و باهام باش چون روت حساب کردم و جز تو کسی رو ندارم 😔😍😍😘😘
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10800 مثل منی انگیزه ادامه نداری اره انگیزه م خیلی وقته رفته مرخصی لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206833 واسه خودتم دوختی؟؟ ار میدوزمهمین امروزم مانتو دوختم وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10800 منم بلدم اما هیچی نمیدوزم چراااا؟؟؟ لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10800 پول لازم شی حسابی کار میکنی یه مدت کوتاه کار کردم به خودم فحش میدادم از دست مشتری... 🫤🫤🫤 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10800 ار میدوزم همین امروزم مانتو دوختم جدی مبارررکه چه مدلی دوختی؟ بعد همون مدلی مه میخوای میشه؟ رو ریزه کاریاش حساسی؟؟ لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 82676 چراااا؟؟؟ دیپلمش دارم اول ها خیلی دوست داشتم اما نمیدونم وسط هاش دیگه علاقه نداشتم برا همین چیری نمیدونم دیگه حوصله و دقت میخواد زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206833 جدی مبارررکه چه مدلی دوختی؟ بعد همون مدلی مه میخوای میشه؟ رو ریزه کاریاش حساسی؟؟ ار جانمعروسکی از اینا ک تا قد بالا تنه سادس پایینش پفی میش و یقه شکارار جانم تمیز دوری و اتو کاری دقیقمن لباسامو اتو شویی نمیدم اصن وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10800 ار جانم عروسکی از اینا ک تا قد بالا تنه سادس پایینش پفی میش و یقه شکار ار جانم تمیز دوری و اتو کار ... ایول پس چرا گفتی خیاط، بی اعصابم😁خیلیم خوش سلیقه و با حوصله ای لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206833 ایول پس چرا گفتی خیاط، بی اعصابم😁خیلیم خوش سلیقه و با حوصله ای کم خیاطی میکنم دیگمثلا مامانم اینقد نازمو میکش ک من میشینم پشت چرخ😂 وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)