2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لجباز ندیدی شوهر من سه ماه نیومد دیگه با جنگ و دعوا و کتک کاری خانوادگی برگشتیم بهم    

خودتم که از اینکارا کردی داری بامن دعوا میکنی😂😂

نمیدونم تنها راهش اینه که بگم بیاد از دم در بریم خونه نیاد 

ولی میگه منو دیگه تو کل محلتون بد کردی نمیام اونور😑

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
خدای لجبازا شوهر خودمه😂🤦‍♀️ اگر بگه نه ، حتی اگه خودمو بکشم از حرفش برنمیگرده🥴

اینم نمی اومد بعد خانوادش زنگ زدن باید خودت بیای بابای منم گفت عمرا باید پسرت بیاد سه ماه خداشاهده دعوا  آخرم بابام موفق شد  

توروخدا دعا کنید پسر منم حرف بزنه 
خودتم که از اینکارا کردی داری بامن دعوا میکنی😂😂 نمیدونم تنها راهش اینه که بگم بیاد از دم در بریم ...

آخه میخوام اشتباه منه خنگ رو نکنی بعد قضیه من فرق داشت من هیچوقت بابام شوهرمو بیرون ننداخته من خودم قهر کردم

اینم نمی اومد بعد خانوادش زنگ زدن باید خودت بیای بابای منم گفت عمرا باید پسرت بیاد سه ماه خداشاهده د ...

ولی اینجوری خوبه ها 

هرکس اگه موضع خودشو مشخص کنه خیلی خوبه 

شوهر من مثلا اگه یه بحثی بکنیم میگه : میام جلو بابات میکشم زیر گوشت (چون من خونه بابامم . هنوز عقدیم)

بعد وقتی بابامو ببینه انقدر مظلوم میشه که نگو

غرور شوهرت نابود شده...حالا غرور خودت برات مهمه که بیاد دنبالت.؟ از اول حتی اگر شوهرت هزار تا ایراد داشت نباید به بابات میگفتی. حالا هم شده. اگر نمیتونی جدا بشی به خاطر بچه راه درست را انتخاب کن. روشت را عوض کن. من خودم ازین اشتباهات کردم خیلی زیاد

ولی اینجوری خوبه ها  هرکس از موضع خودشو مشخص کنه خیلی خوبه  شوهر من مثلا اگه یه بحثی ...

آره شوهر من خیلی شرم و حیا داره با بابام واسه همین هیچوقت رو در نشدن فقط خانواده هامون پدرشوهرم و بابام اینا دعوا میکردن منو و شوهرم گوشه رینگ تماشا  

آخه میخوام اشتباه منه خنگ رو نکنی بعد قضیه من فرق داشت من هیچوقت بابام شوهرمو بیرون ننداخته من خودم ...

الان یجوری شده اگه من خودم برم 

چون بابام شوهرمو انداخته بیرون اگه اشتی نکنن خانوادمم هیچ وقت نمیتونن بیان خونه من دیگه

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم