2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 70 پست
منو شوهرمم یبار تو خونه مامانم بحثمون شد  منم خودم ازخونه انداختمش بیرون بهش برخورده بود غرورش ...

دقیقا منم شوهرم نمی اومد حتی تو کوچه امون منم زرنگی کردم به پدرشوهرم گفتم اونم پسرش آورد تو خونه بابام ایما دست بوسی آشتیشون داد

توروخدا دعا کنید پسر منم حرف بزنه 
میدونم بابام نباید اینکارو میکرد  تقصیره منم هست انقد اومدم از بدیهاش گفتم عصبانی شد ولی باز ن ...

ناراحت میخوای بشی اما واقعا حقته آخه دختر خوب کی از بدی شوهرش میره به خانوادش میگه حالا هی تاپیک بزن بگو بنظرتون دوسم داره بنظرتون میاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه طلبکارم هست اصلا فکرنمیکنه ببینه چی به چیه فقط میگه حق بامنه  ولی اگه الان نیاد دیگه نمیاد ...

میگم که یکم بهش زمان بده بعدا درموردش حرف بزنین 

الانم برگرد پیش شوهرت که مثلا بهش بفهمونی من طرف توام 

اتفاقا مثل مورد شما برا یکی پیش اومد زنه یک ماه موند خونه باباش اخرشم باباش دخترشو برد خونه شوهرش.. چندماه گذشت که دیگه شروع کردن به رفت وامد 

حالا بنظرم احترام باباتو داشته باش خودت برو خونه شوهرت 

دیگه تو رابطه اتون کسی رو دخالت نده

ریپ بـزن، ولی لایـــــک نـکـن😢💜
اگه الان جات با همسرت بر عکس بود چ میکردی پدرتون حداقل ب احترام شما اینکارو نمیکرد بخدا همسر من خیلی ...

میدونم همه اشتباه کردیم ولی الان کاریه که شده نمیدونم چیکار کنم

من هیچوقت به بابام نمیگم منو ببر اونجا...

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
میدونم همه اشتباه کردیم ولی الان کاریه که شده نمیدونم چیکار کنم من هیچوقت به بابام نمیگم منو ببر او ...

من حدسم اینه بابات رو دخالت دادی تو دعوا زناشوییت الان هم بابات نمیزاره ک بری از اونور هم شوهرت نمیاد حالا دیگه خیلی دیره اول ک تو تاپیک ها حق رو به خودت میدادی ک

درست نمیشه من ۸ ساله درست نشد که نشد رابطه اش با خانوادم 

ما خونمون دوره از مادرشوهر پدرشوهر 

مامانمینا با مادرشوهرمیناهم یکم فاصله دارن 

نمیتونم تنها برم 

پس چی شوهرم نیاد من چجوری برم بیام 

چیکار میکنی شما پس

ما خونمون دوره از مادرشوهر پدرشوهر  مامانمینا با مادرشوهرمیناهم یکم فاصله دارن  نمیتونم ...

عزیزم شوهرت قهر کرده چطور میاد تو خونه ای ک ازش بیرونش کردن به خودت بیا چون مقصری خودت باید برگردی 

پس به شوهرت بگو عزیزم من حالم خوب نیست فکر کنم اگه الان برگردم خونه بازم ممکنه باهم دعوا کنیم و حرم ...

یه ماهه رفته هنوزم سر حرفشه 

منو شوهرمم یبار تو خونه مامانم بحثمون شد  منم خودم ازخونه انداختمش بیرون بهش برخورده بود غرورش ...

جدی 

با اینکه خیلی ادم مزخرفیه ولی نمیتونم طلاق بگیرم بچه هم دارم

پدرمادرمم راضی ان به طلاقم 

من نمی‌فهمم اصلا چرا کاری کردی ک بین پدرت و شوهرت این مشکل پیش بیاد آخه مقصر اصلی خود خودتی

میدونم ولی کاریه که شده

میدونم ولی کاریه که شده

ببین بنظرم یه کار دیگه هم میتونی بکنی بگی میخوام بیام خونه بیاد سر کوچه دنبالت اینطوری یه مدلی میشه ک حداقل جلو بابات اومده سراغت تنها نرفتی