2777
2789

بچه ها چجوری بهش بگم تاپیکامو پاک کنه😐چجور مخشو بزنم بم بگیییین لطفا...شوهرم میدونه من تو نینی سایتم ولی خب فقط اسم سایتو میدونه و فضاشو ندیده و فک نکنم بلد باشه اپشنایی ک داره ولی در کل کار از محکم کاری عیب نمیکنه بهتره تاپیکامو جهت اطمینان پاک کنم😐همین الان ک دارم تایپ میکنم حس میکنم داره میبینه چی تایپ میکنم😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک همش باهم پاک نمیشه شروع کن یه تاپیکای خیلی بد بذار که ناخاله های نی نی سایت مخالفن اونا بیان ببنین هی نی نی یارو تگ کنن بعد بهت اخطار داده میشه وتو دوباره همون لحظه اون تاپیکو بذار باز اون اونا تگ کنن و دیگه نی نی یار تعلیقت میکنه که بعد باز بخوای بیای میتونی بایه خط دیگه بیای و حتی بدون خطم میتونی بخونی اگه بخوای جواب بذاری خط میخواد 

خب بنویس داری میبینی من چی تایپ میکنم همسرجون؟بعد بلاخره یه سرتاییدی یه موقع تکون داد

یه اخلاق داره ک اگه ببینه هم به روم نمیاره😑😑ولی بعضی وقتا میبینم یهو از خواب ی چشمشو باز میکنه چتامو میخونه