2777
2789

دو تا کاربر هنوز از راه نرسیده ۲هفته نیست اومدن مدام دارن به من فوش میدن لطفا رسیدگی کنین بی نهایت بی ادبن

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_شب خواهش میکنم خیلی بد حرف میزنن اینا بخدا من اگه حامله بودم با استرس که اینا بهم وارد میکردن خدا می دونه چه بلایی سرم میومد میخواستن با گزارش الکی کاربریم بترکونن 

دو تا کاربر هنوز از راه نرسیده ۲هفته نیست اومدن مدام دارن به من فوش میدن لطفا رسیدگی کنین بی نهایت ب ...

کی به شما فوش داده حالت خوب نیست دنبال شر میگردیا 

شما خودت تو اون تاپیک فوش دادی 

حالا یه کاربری چیز مهمی واسه من نیست ک شما داری بال بال میزنی من کاربری قدیممو دارم و بیشتر هم با اون توی سایت هستم.یه فکری واسه مغز مریض و داغونت بکن ک دنبال حرف و حدیث و دعوا میگردی خاله زنک 

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
@نی_نی_یار_شب   خواهش میکنم خیلی بد حرف میزنن اینا بخدا من اگه حامله بودم با استرس که اینا به ...

خدا شفات بده هیچکس نه به شما فوش داد نه حرف بد زده که اینجوری پیاز داغشو زیاد کردی یا خدااااا 😳😳😳😳

کی به شما فوش داده حالت خوب نیست دنبال شر میگردیا  شما خودت تو اون تاپیک فوش دادی  حالا ...

من کاربریم دوس دارم اون یکی ۲سال سر مسئله مذهبی ترکید اعصاب خورد شد واسش نمی تونم این یکی رو هم بعد ۱سال آدم های بی ادبی مثل تو خراب کنن درست حرف بزن من گیر به تو ندادم شما ۲تا گیر به من دادین کلی استرس بهم وارد کردید من که کارتون نداشتم 

@نی_نی_یار_شب   خواهش میکنم خیلی بد حرف میزنن اینا بخدا من اگه حامله بودم با استرس که اینا به ...

بخاطر کاربری نینی سایتت بچه سقط میکردی؟؟؟

بسم الله🙄🙄🙄🙄🙄تو دیگ کی هستی

میشه دعا کنید نامزدم کار پررونق گیرش بیاد🦋🥺
بخاطر کاربری نینی سایتت بچه سقط میکردی؟؟؟ بسم الله🙄🙄🙄🙄🙄تو دیگ کی هستی

استرس هر جورش سمه آره تو راست میگی تو به من گیر ندادی

من کاربریم دوس دارم اون یکی ۲سال سر مسئله مذهبی ترکید اعصاب خورد شد واسش نمی تونم این یکی رو هم بعد ...

خیلی باید مشکلت حاد باشه که با دو جمله حرفی که هیچ اهمیتی هم نداشته اونم تو فضای مجازی استرس بگیری و ربطش بدی به بارداری😄 

شما باید خودتو درمان کنی کسی با شما کاری نداره 

کسی هم کاری به کاربری شما نداشت من فقط گفتم حسم میگه حرف ایشون شاید درسته اصلا نه گزارشی زدم نه به شما کاری داشتم اگه نی نی یار و تگ کردی کاربری مارو تعلیق کنی من کاربریه قدیمم هست این اصلا برام اهمییتی نداره مثل شما مجازی و زیاد جدی نمیگیرم و برام مهم نیست 

با آرزوی شفا و سلامتی و اندکی ذهن آروم واسه شما 

شب خوش