2777
2789

چقد آدم مشکل دار تو این سایت هست 

از این دسته آدماس که تا یه بحث و دعوا بشه همه رو با هم روبرو میکنه و دنبال حرف خاله زنکی فقط 

خدا همه ی مارو به راه راست هدایت کنه 

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@نی_نی_یار_شب   خواهش میکنم خیلی بد حرف میزنن اینا بخدا من اگه حامله بودم با استرس که اینا به ...

سرچی 

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894
والا تو بمن گفتی خفه شو شاتش رو بزارم الان

خب چرا من باید بهت بگم تویی گیر داده بودی به من

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
سرچی 

دو روز اومده به من میگه مرده نی نی یار کاربریش بترکون منم اینقد استرس گرفتم گفتم این مثل قبلی ترکید یه سال دارمش اعصاب خورد شد تا یه ساعت حوصله پسرمم نداشتم 

دو روز اومده به من میگه مرده نی نی یار کاربریش بترکون منم اینقد استرس گرفتم گفتم این مثل قبلی ترکید ...

ولش کن عزیزم تاپیکتوقفل کن اعصابتم خوردنکن

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894
خیلی باید مشکلت حاد باشه که با دو جمله حرفی که هیچ اهمیتی هم نداشته اونم تو فضای مجازی استرس بگیری و ...

تو مشکلت حاد که اینجا باید ۲تا کاربری داشته باشی 

تو مشکلت حاد که اینجا باید ۲تا کاربری داشته باشی 

کسی که فضای مجازی و یه اکانت براش انقد اهمییت داره مشکل داره 

هدفت الان چیه دنبال چی میگردی؟؟؟ آقا ما آدم بد تو خوب ول کن دیگه 

تو همون تاپیک لحن حرف زدن و فوش شما هست حرفای منم هست قضاوت با بقیه و نی نی یار 

یه کلمه از حرفات برام اهمییت نداره

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792