2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 72 پست
من عقلم نرسید آی وی اف کنم ، به شدت دلم دختر میخواست ، رفتم پزشک زنان و یه سری رژیم و کارها گفت انجا ...

آره ،رژیم غذایی و یه سری کارها اطمینان ۱۰۰٪نیست. 

کار خدا بی علت نیست عزیزم. خداروشکر خدا بهتون بچه سالم داده. ایشالا برای بعدی این کار رو بکن

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان سه ماهه نامزد کردم سه سال دیگه دانشگاه دارم یه سال تو صف طرحم دو سال طرح دارم دو سال ارش ...

به اینم فکر کن که اونموقع همسرت میشه ۳۷ ساله و اون شادابی و ذوق و شوق الان رو نخواهد داشت ، بعد اگه بچه رو نبرد پارک و بیرون یا براش وقت نذاشت نباید دلگیر بشی

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
بعد یه چیزی بچه ها من الان دندونام ارتودنسی میگن خوب نیست تو حاملگی دندونات ارتو باشه 

من اطلاعی ندارم ولی خوب بزاری دوره ات تموم بشه بهتره

آره ،رژیم غذایی و یه سری کارها اطمینان ۱۰۰٪نیست.  کار خدا بی علت نیست عزیزم. خداروشکر خدا بهتو ...

مرسی مهربون ، بچه ی دوممه ، هر دو پسرن منم دیگه بچه نمیارم ، تقدیرم همین بوده و قطعا این برام بهتر بوده که خدا برام خواسته پس میپذیرم و سپاسگزارم از خدای خوب و مهربونم 

به اینم فکر کن که اونموقع همسرت میشه ۳۷ ساله و اون شادابی و ذوق و شوق الان رو نخواهد داشت ، بعد اگه ...

چهار روز عمر ادم نباید خوذش ذرگیر بچه کنه

اون موقع مامان بزرگاش یا پدر بزرگاش میبرنش پارک.

مرسی مهربون ، بچه ی دوممه ، هر دو پسرن منم دیگه بچه نمیارم ، تقدیرم همین بوده و قطعا این برام بهتر ب ...

خدا گل پسرات رو نگهداره. زنداداش منم ۲تا پسر داره. همیشه میگفت کاش بهم خدا یه دختر میداد ولی الان مثل شما میگه.

خیلی خوبه افرین خدا حفظشون کنه دعا کن منم بعداز سی سالگی یه پسر خوشکل بیارم فقط یه دونه مسخام الا ...

اشتباه میکنی تو همین سنی که هستی بذاری بهتره میشه مونست.ضمن اینکه یه بچه واقعا کمه

خدا گل پسرات رو نگهداره. زنداداش منم ۲تا پسر داره. همیشه میگفت کاش بهم خدا یه دختر میداد ولی الان مث ...

مرسی عزیزم ❤❤❤

واقعا سخته  به خدا به گرونی و بی آبی و الودگی هوا و ....فکر کن  کاش مال من سقط بشه

اینطوری نگو ، زندگی قهرش میگیره ،اونوقت خدای نکرده یه جایی که نباید ازت میگیرتش ، تو میمونی و حسرت 

حالا که هست ، سپاسگزار باش و قدرش رو بدون ، بهترین هدیه ی خدا به زنها فرزند توی دلشه

اینطوری نگو ، زندگی قهرش میگیره ،اونوقت خدای نکرده یه جایی که نباید ازت میگیرتش ، تو میمونی و حسرت&n ...

خدا مگه بچه اس که قهر کنه 

خدا خیلی کریمه 

این حرفها چیه میزنی

چقدر خدا رو کوچیک میکنیم

خدا مگه بچه اس که قهر کنه  خدا خیلی کریمه  این حرفها چیه میزنی چقدر خدا رو کوچیک میکنیم

من نگفتم خدا ، قطعا خدا بسیار بزرگ و مهربونه ، از خدا قشنگتر و زیباتر مگه داریم 

گفتم زندگی ، منظورم کائناته ، جهان هستی انرژی داره همینطور که تک تک‌ما انرژی و امواج داریم ، کافیه کائنات حرفت رو تائید کنه و ...اصلا سوای اون ذهن ناخودآگاه ما بسیار قدرتمنده و نگاه نمیکنه ببینه فعلت مثبته یا منفی ، خوبه یا بد ، فقط تلاش میکنه تو رو به حرف و باورت برسونه

ان شاء الله که بهترینها برات رقم بخوره