2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 72 پست
خواهر و زنداداشم هردو ۱۰سال تفاوت سنی بچه هاشون هست و راضی هستن. میگن اینطوری خیلی خوبه و اولی کامل ...

دقیقا ، بچه های منم ۱۰ سال فاصله سنی دارن 

بزرگه کاملا عاقله و کمک دستم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون من عاشق پسر هستم اگر پسر بیارم بابام هرچی ملک و املاک داره بهش میده خودش قول داده

منه توی حسرت بچه میگم خدا بهم بچه سالم بده فرقی نداره چی.

دوست عزیز اگه خیلی دوست داری پسردار بشی خوب IVF کن تا همونی که میخوای بشه

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
خواهر و زنداداشم هردو ۱۰سال تفاوت سنی بچه هاشون هست و راضی هستن. میگن اینطوری خیلی خوبه و اولی کامل ...

دقیقا

چقد من با هوشم  

19 سالمه اما مثل روانشناسا حرف میزنم و نظر میدم

بزن دست قشنگه رو

من الان سه ماهه نامزد کردم سه سال دیگه دانشگاه دارم یه سال تو صف طرحم دو سال طرح دارم دو سال ارش ...

آها ........پس برنامه داری .....اینجوری خوبه ....فک کردم ازدواج کردی .....کار خوبی میکنی اینجوری بچه هم زیر دست این واون بزرگ نمیشه اگرم استخدام بشی تا یک سال ونیم بچه بهتدمرخصی باحقوق میدن

منه توی حسرت بچه میگم خدا بهم بچه سالم بده فرقی نداره چی. دوست عزیز اگه خیلی دوست داری پسردار بشی خ ...

الان زوده 19 سالمه

تا ده سال دیگه علم کلی پیشرفت میکنه

ان شا ا....خدا یه نی نی خوشکل به زودی بهت بده و شما به زودی تاپیکشو بزنی الهی امین

منه توی حسرت بچه میگم خدا بهم بچه سالم بده فرقی نداره چی. دوست عزیز اگه خیلی دوست داری پسردار بشی خ ...

من عقلم نرسید آی وی اف کنم ، به شدت دلم دختر میخواست ، رفتم پزشک زنان و یه سری رژیم و کارها گفت انجام دادم ولی بچه م پسر شد 

خداروهزار مرتبه شکر بابت فرزندم ولی دختر ندارم صد حیف

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
آها ........پس برنامه داری .....اینجوری خوبه ....فک کردم ازدواج کردی .....کار خوبی میکنی اینجوری بچه ...

اره عزیزم

روزی که نامزدم اومد خاستگاری با هم حرف زدیم قبول کرده حالا دیگه نمیدونم زیر حرفش نزنه چون 27 سالشه الان. نمیدونم میتونه 10 سال طاقت بیاره یا نه؟

الان زوده 19 سالمه تا ده سال دیگه علم کلی پیشرفت میکنه ان شا ا....خدا یه نی نی خوشکل به زودی بهت ب ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت. الان پیامتو خوندم و فهمیدم نامزدی و دانشجو و... ایشالا همیشه موفق باشی و تنت سلامت باشه عزیزم. روزی باشه که همه آرزوهات بشه داشته هات

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
اره عزیزم روزی که نامزدم اومد خاستگاری با هم حرف زدیم قبول کرده حالا دیگه نمیدونم زیر حرفش نزنه چون ...

ایشالا که موفق باشی وخوشبخت ....فک کردم نامزدت کوچیکتر باشه .....اگر شرایط زندگیت طوری هست که بتونی بعد ازتموم شدن درست بچه بیاری بهتره ....منظورم ازشرایطط اینه که مادرت بتونه کمک کنه توی نگهداری بچه ....چون اختلاف سنی بین بچه وپدر مادر کمتر باشه بهتره...