2777
2789

دلمه برگ 

سوپ 

استانبولی 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلمه برگ  سوپ  استانبولی

دلمه ک ب برگ دسترسی ندارم 

استانبولی این چند روز خیلی درست کردم .سوپ هم چون از سرکار میام میخوام بخورم سیرم نمیکنه ضعف میکنم کارم ب بیمارستان میکشه

وای منم دقیقا همین مشکلو دارم 

بخصوص ک دیابت بارداری هم دارم 

ینی همش عدسی و خوراک لوبیا و ماش و اینا میپزم 

امروز هوس ساندویچ سالاد اولویه کردم 

ولی من اگه بخورم قندم میره بالا 

برنجم در حد ۷ قاشق اینا 

دوباره دو سه ساعت بعد ۳ قاشق دیگه 

کسی هم ندارم یه کم غذا برام بفرسته هر روز نخام پای گاز باشم 

بوی پیاز حالمو بد میکنه

دلمه ک ب برگ دسترسی ندارم  استانبولی این چند روز خیلی درست کردم .سوپ هم چون از سرکار میام میخو ...

کفتع 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
وای منم دقیقا همین مشکلو دارم  بخصوص ک دیابت بارداری هم دارم  ینی همش عدسی و خوراک لوبیا ...

من دیروز با مکافات کلم پلو درست کردم 

یه بارم فسنجون درست کردم با کمک شوهرم آخر هفته قرمه سبزی هم میتونم بخورم مامانم کلی فریز کرده واسم تو ظرف ی بار مصرف. اما دیگه خستم ازینا فسنجون دلم میخواد ک شوهرم حالا حالا ها خونه نمیاد 

وای منم دقیقا همین مشکلو دارم  بخصوص ک دیابت بارداری هم دارم  ینی همش عدسی و خوراک لوبیا ...

ی غذای دیگم ک‌میتونم بخورم گوشت چرخ کرده و پیاز و تفت میدم بعدم سیب زمینی و گوجه و گاهی هم کدو میزنم میخورم خوبه 

بلد نیستم☹️ مامانم ک بلده دوره خودمم بخوام درست کنم خیلی طول میکشه

عدس پلو 

رشته پلو 

ماکارونی 

🤣😂😂 

من دیروز با مکافات کلم پلو درست کردم  یه بارم فسنجون درست کردم با کمک شوهرم آخر هفته قرمه سبزی ...

خوشبحالت برات میفرستن 

من مامانمم عمرا یه لیوان آبم بفرسته 

من کلم هم نمیتونم بخورم چون کم کاری تیرویید هم گرفتم تو بارداری .. کلم و سویا اصلا برا کم کاری تیرویید خوب نیس 

همشم بی حال و گیجم 

ی غذای دیگم ک‌میتونم بخورم گوشت چرخ کرده و پیاز و تفت میدم بعدم سیب زمینی و گوجه و گاهی هم کدو میزنم ...

اره منم گوشت چرخ با رب گوجه و پیاز میخورم با برنج 

ولی سیب زمینی نمیزنم چون میترسم قندم بره بالا 

اره منم گوشت چرخ با رب گوجه و پیاز میخورم با برنج  ولی سیب زمینی نمیزنم چون میترسم قندم بره با ...

سالاد کاهو و خیار با آبغوره درست کن 

نه من مامانم 1000کیلومتر دوره فقط یه بار اومد پیشم موند بعدم چون بچه مدرسه ای داره مجبور شد بره. قبل رفتن یکم غذا واسم فریز کرد.

الان بیشترین دغدغم چی بخورم ک حالم بد نشه هست.

کوکو ها رو نمیتونم بخورم چون چربن 

ماکارونی و لازانیا و اینام سنگینه واسم