2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

367 بازدید | 26 پست

۱۴روز از امپول میگذره ۵روز دیگه موعودمه ولی مثبت شد بنظرتون درسته یا کاذیه؟

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

خدا میدونه صبر کن عزیزم صبررر

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا میدونه صبر کن عزیزم صبررر

دیگه تحمل نداشتم🥺

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

صبرکن بعد موعدت بزن شاید مال آمپولا باشه

😭😭😭ازمایش بدم یا زوده؟

بله درسته مبارک باشه🌹😍

تجربشو داشتی؟

مرسی عزیزم دعا کن واقعی باشه

زوده نشون نمیده الان بذار بعد موعدت

باشه عزیزم

دیگه تحمل نداشتم🥺

میدونم عزیزم انتظار سخته. منم پارسال ۱۰ماه باردار نشدم هزاران بی بی چک مصرف کردم ماهی که باردار بودم اصلا بی بی چک مصرف نکردم. دلم شکست وگفتم یا حضرت زینب شما تو سختی و بلا صبور بودی منم دیگه ناشکری نمیکنم صبر میکنم و توکل .دقیقا همون ماه باردار بودم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

عکسشو میزارم زود حذفش میکنم 

عزیزم اینهمه صبر کردی، ۶روز دیگه هم روش!

بذار بعد از موعد برو آزمایش یا یه بیبی دیگه با ادرار اول صبح بزن. 

مادر باید صبور باشه😉

ان شاءالله بیای خبر بارداری بدی خوشحالمون کنی🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
میدونم عزیزم انتظار سخته. منم پارسال ۱۰ماه باردار نشدم هزاران بی بی چک مصرف کردم ماهی که باردار بودم ...

عزیزم مبارکه خداحفظش کنه واست😍

دیگه نمیزنم تا روز موعود