2777
2789
عنوان

فنچ چیکار کنم؟

1564 بازدید | 34 پست

من خیلی با خرید حیوان مخصوصا قفسی مخالفم  همسرم دوتا فنچ خرید الان اینا شدن ۱۳تا ۴تا هم تخم گذاشته حالا به دلایلی میخواد همه رو بفروشه 

وقتی میبینم دونه دونه ازشون برمیداره دلم واسشون خیلی میسوزه همیشه اسیر موندن و....

خیلی دوست دارم بگم یکی اومد اینارو خرید بعد ببرم توی باغ گل یا جایی آزادشون کنم  

اصلا دیدن حیوان در قفس آزار دهندست واسم

توی اینترنت خوندم میمیرن اما از کجا معلوم؟؟ بنظرتون چیکار کنم که واسه فنچ ها خوب باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیوانات یا برای مثال اینجور پرنده ها نباید از اول از گروهشون تو طبیعت جدا میشدن و به کشور های دیگه فرستاده میشدن ولی متاسفانه اگه الان بیرون رها بشن نمیتونن زندگی کنن چون خوی وحشی‌گری رو از دست دادن نمیتونن غذا پیدا کنن یا از خودشون دفاع کنن یا شرایط آب و هوایی براشون مناسب نیس پس اگه ما مواظبشون باشیم خیلی بهتره

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

آزاد کنید میمیرن کلاغ میگیره 😐

بعد غذا گیرشون نمیاد اونا اهلین وحشی نیستن تو طبیعت رها باشن 

حتی طوطی بزرگم باشه خونگی میمیره آزاد باشه

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
حیوانات یا برای مثال اینجور پرنده ها نباید از اول از گروهشون تو طبیعت جدا میشدن و به کشور های دیگه ف ...

اخه خیلی زیاد میشن الان باز ۴تا تخم گذاشته خیلی دوست دارم اونارو از بین ببرم چون اوناهم اسیر میشن مثل بقیه بچهاش . اگر هم جداشون کنم که بچه دار نشن دیگه اونم یجور دیگه ناراحت میشم

اخه خیلی زیاد میشن الان باز ۴تا تخم گذاشته خیلی دوست دارم اونارو از بین ببرم چون اوناهم اسیر میشن مث ...

بفروشید که جلو چشمتون نباشن چون روحیه حساسی داری،فنچ هم فایده ای نداره همش سر و صدا و زاد و ولد

بنظرتون بفروشم بهتره؟ 

اگه ازاد کنید که گفتم چی میشه 

اگه به پولش احتیاجی ندارید واگذار کنید به فامیلی چیزی که بدونین واقعا ازشون مراقبت میکنن

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
اگه ازاد کنید که گفتم چی میشه  اگه به پولش احتیاجی ندارید واگذار کنید به فامیلی چیزی که بدونین ...

تقریبا ۴تاشو همین کارو کردیم اما تعدادشون زیاده دیگه کسی نمیخواد 

مرسی عزیزم . موندم آدما چه لذتی از اسارت حیوانات میبرن . ای کاش گاهی خودشون جای اون حیوان میذاشتن

عزیزم من شهر غریبم تنهام شوهرم سرکاره بیشتر وقتا بچه هم ندارم،دوتا عروس هلندی دارم منو از تنهایی درآوردن و باهاشون سرگرمم،پس خیلی وقتا همین حیوونا باعث خیر میشن واسه آدم

مرسی عزیزم . موندم آدما چه لذتی از اسارت حیوانات میبرن . ای کاش گاهی خودشون جای اون حیوان میذاشتن

ببین منم دقیقا اینجورم. هیچوقت تحمل ندارم هیچ موجود زنده ای رو پشت قفس یا تو باغ وحش و .... ببینم. بشدت عذاب میکشم . منم واقعا درک نمیکنم نگهداری حیوون تو قفس چه لذتی داره . ادما انقدر خودخواهن که بخاطر اینکه از شنیدن اواز پرنده ها لذت میبرن این زبون بسته هارو اسیر میکنن . 

ماها کلا حساسیم 

عزیزم من شهر غریبم تنهام شوهرم سرکاره بیشتر وقتا بچه هم ندارم،دوتا عروس هلندی دارم منو از تنهایی درآ ...

برا ما ادما ممکنه باعث خوشی باشن ولی واقعا جای پرنده ها تو طبیعته نه تو قفس و خونه آدما