2777
2789
عنوان

فنچ چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 34 پست
تقریبا ۴تاشو همین کارو کردیم اما تعدادشون زیاده دیگه کسی نمیخواد 

ببینید من چند سال پیش یه اشتباهی کردم 

یه جفت طوطی برزیلی در پنجره راه پلمون باز بود اومده بودن تو و ااول سعی کردم بگیرمشون ولی بعد گفتم آزادشون کنم برن ثواب کردم و همین کارم کردم ولی بعد از پرننده فروشی پرسیدم گفت میمیرن تو طبیعت 

یعنی اومدم ثواب کنم کباب کردم 

خب اشتباه منو شما نکنید 

بگردید پیدا میشه گناه دارن

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
برا ما ادما ممکنه باعث خوشی باشن ولی واقعا جای پرنده ها تو طبیعته نه تو قفس و خونه آدما

چندتا تاپیک بالاتر توضیح دادم،بعله جاشون تو طبیعته از اول نباید از محل زندگیشون دور میشدن ولی اگه الان رها بشن تو طبیعت قدرت پیدا کردن غذا و دفاع کردن از خودشونو ندارن چون کنار انسانها بزرگ شدن و اهلی شدن و خوی وحشی‌گری ندارن،خوراک پرنده های بزرگتر یا حیوانات دیگه میشن یا از بی غذایی یا شرایط سخت آب و هوایی تلف میشن

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من شهر غریبم تنهام شوهرم سرکاره بیشتر وقتا بچه هم ندارم،دوتا عروس هلندی دارم منو از تنهایی درآ ...

اگر بشه آزادش بذاری توی خونه خوبه و خودش حق انتخاب داشته باشه بمونه یا بره

من که فنچ نمیتونم داخل خونه رهاش کنم و همش داخل قفس نیم متری هستن من خودم اگر توی همچین قفسی برای خوب شدن حال کسی باشم نمیدونم چه حسی پیدا میکنم .. 

اگر بشه آزادش بذاری توی خونه خوبه و خودش حق انتخاب داشته باشه بمونه یا بره من که فنچ نمیتونم داخل خ ...

پرنده های من کاملا تو خونه آزاد هستن و پرواز میکنن ولی اینکه خودشون انتخاب کنن برن بیرون خب اگه برن بیرون میمیرن،خودشون که عقل ندارن بدونن بیرون جونشون در خطر میفته

اگر بشه آزادش بذاری توی خونه خوبه و خودش حق انتخاب داشته باشه بمونه یا بره من که فنچ نمیتونم داخل خ ...

آخه شما پرنده اشتباهی هم انتخاب کردین،نه جثه مناسبی داره نه آواز نه کار بامزه ای می‌کنه فنچ واقعا برا نگهداری مناسب نیس

آخه شما پرنده اشتباهی هم انتخاب کردین،نه جثه مناسبی داره نه آواز نه کار بامزه ای می‌کنه فنچ واقعا بر ...

من که کلا مخالف حیوان خانگی هستم اما توی این مدت ازشون خوشم اومده واسم خیلی بامزه میان دوستشون دارم باهم کارای باحالی انجام میدن 

تقریبا ۴تاشو همین کارو کردیم اما تعدادشون زیاده دیگه کسی نمیخواد 

سلام هنوز داریدشون ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بله فکر کنم ۱۰ تا یا ۹ تا شدن

قصدتون فروشه یا واگذاری ؟؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قصدتون فروشه یا واگذاری ؟؟

به فامیل واگذار میکنم اما غریبه میفروشم البته بسیار پایین تر از بیرون . همسرم خودش دونه ای ۱۵۰ خریده اما گذاشته ۵۰ که همه رو یکجا بده بره .

به فامیل واگذار میکنم اما غریبه میفروشم البته بسیار پایین تر از بیرون . همسرم خودش دونه ای ۱۵۰ خریده ...

کدوم شهر هستید ؟