2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 158 پست
هر چه هست واقعا خوش بحالش امیدوارم همیشه همینجور باشن

عزیزم بیخیال به درک که شوهرای ما آدم نیستند خودمون وجودمون دوست داریم و وبه خودمون عشق بورزیم باور کن یه مدت بخودت برس و آهنگ بخون یا آهنگ گوش کن و شاد باش خودش میاد سمتت تا اندازه ای بهتر میشه اما کلا ذات، شون سرد و بی‌حاله این قبیل مردا خب باشه به درک تو حال دلتو به حال اون گره نزن بجاش با شکر گزاری و انرژی مثبت حال خودتو خوب کن ببین چقدر بی نیاز میشی 

زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی می‌کنیم. پس شاد باش
خونه ما کلا یه آپارتمان سه طبقس تو سقف یه چیزی به عنوان نورگیر اتاق دراوردن برای نور اتاق خواب چون پ ...

اینجوری که سقف شمارو سوراخ کردن 

یعنی از خونه شما نور میره به اتاقشون؟؟

چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستاجر مامانمم اینطوری بود ،فک کن جمع خانوادگیه بعد صدا اونا میومد واقعا شرم و حیا ندارن اینجور زنها ...

تذکر می دادید

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
نمیدونم ولی خیلی سر به زیر و نجیبه اینا همه‌تو جیه برا اینکه سردی بعضی مردا رو ماست مالی کنیم 

جدی گفتم ،نمیخواستم بگم ی مردی بهم پیشنهاد دوستی داد البته فکر کرد مجردم،بعد فهمیدم زن داره 

عزیزم بیخیال به درک که شوهرای ما آدم نیستند خودمون وجودمون دوست داریم و وبه خودمون عشق بورزیم باور ک ...

اصلا نمیتونم یه ادم فوق العاده احساسیم خیلی نیاز به محبت دارم نمیتونم به این روش یکیو دوستدارم بهم محبت کنه کمبودشو کاملا حس میکنم