طبقه پایینمون صداشون میاد بالا از تو اتاق خواب چقد این مرد عاشق زنشه مگه بعضی زنا چی دارن انقد یکی دوسشون داره امشب به حال خودم گریه کردم که چرا یکی منو اینجوری دوست نداره اون عشقی که تصور میکردم نیس تو زندگیم خیلی حالم گرفتس
اینجوری که سقف شمارو سوراخ کردن یعنی از خونه شما نور میره به اتاقشون؟؟
نه شما یه چیزی مثل چاله آسانسور در نظر بگیر از طبقه پایین تا بالا یه چاله بزرگ درآوردن بعد ما طبقه دومیم طبقه سوم هم هنوز نیمهسازه ازون به اصطلاح چاله صدا میاد و میره
ناراحتی نداره اسی مسلما اونم بدیایی داره تو هم خوبیای شوهرت ببین
اونکه ازه مطمئنا اما ادم همیشه اون چیزی که نیازرداره رومیبینه شما وقتی گشنته فقط غذا میخای هرچقدم بهت آب بدن جای غذارو پر نمیکنه برات مسلما شوهرمنم خوبیای زیادی داره ولی من چیزی که کمبود داشتم رو گفتم
یه دختر عمه داشتم به زشتی معروف بود اما بابت زبونش همه رو جذب می کرد کل پسرا الان قاب یه مردی رو دزدیده ملیاردر هست زنشو ول کرد اینو گرفت اینقدم خوشگل شد مهم اقبالت بلند باش
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
خوب اون چاله طبیعتا باید بیرون از خونه تو قسمت راه پله ها باشه دیگه از اونجا چجوری صدا میاد ت ...
خب من گفتم فرض کن چاله آسانسور مال آسانسور که نیس نورگیر برا اتاق خوابه چون اتاق پنجره نداره برا خودشون مدل جدید زدن ازون جا نور میزنه تو اینترنت سرچ کنی متوجه میشی