2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 158 پست

ببین عزیزم قطعا شوهرت یه حسن هایی داره اونارو یادآوری کن برا خودت 

هیچ کس کامل نیس شاید عیب شوهر اونو هم شوهر تو نداشته باشه و اگه بعدا بفهمي شکر میکنی

چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...

اینجوری که سقف شمارو سوراخ کردن  یعنی از خونه شما نور میره به اتاقشون؟؟

نه شما یه چیزی مثل چاله آسانسور در نظر بگیر از طبقه پایین تا بالا یه چاله بزرگ درآوردن بعد ما طبقه دومیم طبقه سوم هم هنوز نیمه‌سازه ازون به اصطلاح چاله صدا میاد و میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه حرفا یعنی اینقدر سخته باور اینکه یه مرد زنش و دوست داره واقعا هستا 

بله بالاترم گفتم اینا همه توجیحاتیه که ما انجام میدیم که سردی بعضی از مردا رو ماست مالی کنیم 

نه شما یه چیزی مثل چاله آسانسور در نظر بگیر از طبقه پایین تا بالا یه چاله بزرگ درآوردن بعد ما طبقه د ...

اینم بگما بعضیها میخوان خودشونو ب رخ بکشن عشقشونو شمام از این ب بعد با شوهرت بلند بلند بگو بخند اهنگ بخون اونا بشنون شاید یکم آرام شدن😂

نه شما یه چیزی مثل چاله آسانسور در نظر بگیر از طبقه پایین تا بالا یه چاله بزرگ درآوردن بعد ما طبقه د ...

خوب اون چاله طبیعتا باید بیرون از خونه تو قسمت راه پله ها باشه دیگه 

از اونجا چجوری صدا میاد تو اتاق خواب؟؟

چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...

ناراحتی نداره اسی مسلما اونم بدیایی داره تو هم خوبیای شوهرت ببین

اونکه ازه مطمئنا اما ادم همیشه اون چیزی که نیازرداره رو‌میبینه شما وقتی گشنته فقط غذا میخای هرچقدم بهت آب بدن جای غذارو پر نمیکنه برات مسلما شوهرمنم خوبیای زیادی داره ولی من چیزی که کمبود داشتم رو گفتم

یه دختر عمه داشتم به زشتی معروف بود اما بابت زبونش همه رو جذب می کرد کل پسرا الان قاب یه مردی رو دزدیده ملیاردر هست زنشو ول کرد اینو گرفت اینقدم خوشگل شد مهم اقبالت بلند باش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
خوب اون چاله طبیعتا باید بیرون از خونه تو قسمت راه پله ها باشه دیگه  از اونجا چجوری صدا میاد ت ...

خب من گفتم فرض کن چاله آسانسور مال آسانسور که نیس نورگیر برا اتاق خوابه چون اتاق پنجره نداره برا خودشون مدل جدید زدن ازون جا نور میزنه تو اینترنت سرچ کنی متوجه میشی

خب من گفتم فرض کن چاله آسانسور مال آسانسور که نیس نورگیر برا اتاق خوابه چون اتاق پنجره نداره برا خود ...

ساختمان ماهم داره

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

اینم بگما بعضیها میخوان خودشونو ب رخ بکشن عشقشونو شمام از این ب بعد با شوهرت بلند بلند بگو بخند اهنگ ...

شوهرمن یکسره تاکید داره صدایی در نیاد ازمون که اونا نشنون خیلی حساسه

پس غیرتیه ،خوب اونا بی غیرتن مسلما ک اینجوری میکنن 

بله شوهرم با این آقا در حد سلام احوالپرسی ارتباط داره و خیلی از لحاظ دینی ضعیفه مرده البته خانومشو نمیدونم ولی خب خانومش یه حجاب معمولی داره