2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 158 پست
وای نه خیلی زشته شاید بگه به شما چه اونوقت چیکار کنم 

بگو صداتون توخونمونههههه🙄

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حتی گفتم زیاد گفتم ولی انگار یادش میره چی گفتم 

منم خیلی گفتم ولی کسی نیس منو درک کنه دو شب پیش تولدم بود هیچی نخرید فقط در جواب ناراحتیم گفت بااین سنت هنوز انتظار کادو تولد داری من بدم میاد و هیچ وقت تو این مورد تعغیر نمیکنم

نمیدونم اونو که ولی خب اصلا بهش نمیخورع

واقعا دیدم ک میگم مردای خوشتیپ خودشونو مجرد جا میزنن با این ک متاهلن حتی بچه دارن واقعا دوره زمونه بدیه،من حاظرم شوهرم همین بمونه ولی خیانت نکنه

دقیقا من حتی از نزدیک دیدم هی چی بگم از دله ما خانوما واقعا مردا چرا نمیفهن ما خانوما فقط محبت میخوا ...

نه عزیزم صادق باشیم محبتم بکنن یه چیز دیگه میخوایم

چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...

آپارتمان ما کلا سه طبقه اس اونا اولن ما دوم بعد یه چیزی تو سقف درآوردن برا نورگیر اتاق ازونجا صدا می ...

حالا مجبور همه اپارتمان خبر دار کنه لنگاشو هوا کرد😏تذکر بده

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
منم خیلی گفتم ولی کسی نیس منو درک کنه دو شب پیش تولدم بود هیچی نخرید فقط در جواب ناراحتیم گفت بااین ...

شوهر منم دقیقا همینو میگ میگ تولد چیه واسه بچهاس ،من تاپیک زدم قبله شما هنوز تاپیکم بازه 

شایدم چون من بهش حسادت میکنم زشت میببنمش ولی خیلی دلم میخاست یه روز جایه اون خانوم میبودم فقط یه روز

بدبخت من از تو بتر

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
 واقعا دیدم ک میگم مردای خوشتیپ خودشونو مجرد جا میزنن با این ک متاهلن حتی بچه دارن واقعا دوره ...

نمیدونم ولی خیلی سر به زیر و نجیبه اینا همه‌تو جیه برا اینکه سردی بعضی مردا رو ماست مالی کنیم