2777
2789
عنوان

من قاتلم😭کشتمش با دستای خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 48 پست
وااای یعنی من باید ب خاطر کشتن سوسک و پشه م جواب پس بدم ای خدااا ولی هیچ وقت از عمد مورچه هارو نکشت ...

دختر خالم یه حلزون کشت. ۱ ماهه مریض شده از اون روز واقعا کشتن حبوانات بده این سوسک شاید حشره ای بود که کشتنش بهتر بود از موندنش تو خونه اما بقیه حیوانات مخصوص بیرون خونه گناهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای یعنی من باید ب خاطر کشتن سوسک و پشه م جواب پس بدم ای خدااا ولی هیچ وقت از عمد مورچه هارو نکشت ...

ن گلم 

منظور اون برنامه این بود اگه حیوونی رو میکشی کامل بکشش نصفه نیمه نکش ک عذاب بکشه و طول بکشه ک جون بده 

حیوونی هم ک عذابمون میده و اذیت و ازار داره واسمون باید کشت ن حیوونی ک کاری باهامون نداره

و منی که ماهی یبار کل خونه رو قلم سوسک میزنم و همیشه باری از مورچه های مرده هست🤣🤣 هیچوقت فکر نمیکر ...

😥واالی باید از مراحع تقلید ب پرسیم حق قتل چه موجوداتیو داریم..آخه موش ک واقعا بده همه جیو میخوره مگه نیشه با نلایمت برخورد کرد ..

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
و منی که ماهی یبار کل خونه رو قلم سوسک میزنم و همیشه باری از مورچه های مرده هست🤣🤣 هیچوقت فکر نمیکر ...

حق المورچه😂😂

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
دختر خالم یه حلزون کشت. ۱ ماهه مریض شده از اون روز واقعا کشتن حبوانات بده این سوسک شاید حشره ای بود ...

خواهشا بی منطق صحبت نکنید🤦‍♀️یعنی چی ک حلزون کشت ۱ ماه مریض شد؟وای خدا  اخ چ ربطی داره؟

😭من هیچ وقت نمیکشدم هیچ وقت امشب کشتم  گناه داشت

پس قبلا سوسک می‌دیدی چیکار میکردی؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

وا اونوحرفی که میگن دردی که اونا کشیده روماهم میکشیم کاملااااا غلطه اگه اینجوری باشه الان هممون قاتلیم واون دنیاخدا بایدعذابمون بده. خودمم  تازه که اومدم این خونه کلی سوسک داشت همه رو کشتم 

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

پس گاو و گوسفند و مرغایی که میخوریم چی🤗🤗اماده باشید اون دنیا قراره گوشتتون خورده بشه.

ببخشید اسی ولی من قبول ندارم این قسمت رو که حق بیرون کردن حیوانات موذی گردنمون میمونه. چون برا انسان ضرر دارن. شاید اون مرد اون موش رو ازار داده . یعنی ازار حیوانات مثلا اره تقاص شاید بدی. ولی کشتن حشرات دیگه واقعا چرته اگه تقاص داشته باشه. 

دلم می خواد به زمین چسبش کنم وو تا میتونم بپرم روش و دوباره از نوع لهشششش کنم 

از بس چندشه اه اه 

چه شبایی که تا صبح نتونستم  دسشویی کنم چون اقاااا تو سقف بود اه اه بگیری تو مشت و فشار بدیییییییی 

اوف دلم خنک شد