2777
2789
عنوان

من قاتلم😭کشتمش با دستای خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 48 پست

!!! کشتن حشرات موذی داخل خونه چون مزاحمت دارن اشکالی نداره ولی تو طبیعت نباید بهشون آسیب رسوند

فکر نمی کنم گناهی مرتکب شده باشی

برای همین این برنامه رو نمی بینم چون اینطوری زندگی کردن خیلی سخت می شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این اوصاف من بابت سوسکایی ک کشتم اون دنیا میرم جهنم☹️

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

اگر اینطوری باشه من صددرصد جهنمی ام چون هزاران بار تو لونه ی مورچه ها ( تو خونه ) سم ریختم سوسک ها رو کشتم و پشه کش زدم

تازه چون خونمون قدیمی بود موش و مارمولکم زیاد داشت که همه رو می کشتم

وااای یعنی من باید ب خاطر کشتن سوسک و پشه م جواب پس بدم ای خدااا ولی هیچ وقت از عمد مورچه هارو نکشت ...

و منی که ماهی یبار کل خونه رو قلم سوسک میزنم و همیشه باری از مورچه های مرده هست🤣🤣 هیچوقت فکر نمیکردم حق المورچه هم گردنم باشه

خب کسی که دم موش رو میتونه بگیره توانایی بردنش تا سر کوچه رو هم داشته میتونست پرتش نکنه ولی کسی که با دیدن موش سکته میکنه راهی جز کشتنش نداره این دو تا برابر نیستن 

من خودم گاهی مگس بیاد ببینم دنبال راه فرار میگرده در باز میکنم میره بیرون ولی وقتی دنبال غذا اومده باشه و نره مجبورم بکشم گاهی هم نیمه جون ميندازم بیرون که فقط تو خونه نباشن

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
وااای یعنی من باید ب خاطر کشتن سوسک و پشه م جواب پس بدم ای خدااا ولی هیچ وقت از عمد مورچه هارو نکشت ...

ولی من بچه بودم بدنشونو قطعه قطعه می کردم یا دستمو میذاشتم جلوشون راهشونو گم کنن یا اب میرختم روشون😭😭😭😭😭

🥰
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ چه دل پری

فوبیا دارم جانکم🙁😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم