بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با این اوصاف من بابت سوسکایی ک کشتم اون دنیا میرم جهنم☹️
عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
خب کسی که دم موش رو میتونه بگیره توانایی بردنش تا سر کوچه رو هم داشته میتونست پرتش نکنه ولی کسی که با دیدن موش سکته میکنه راهی جز کشتنش نداره این دو تا برابر نیستن
من خودم گاهی مگس بیاد ببینم دنبال راه فرار میگرده در باز میکنم میره بیرون ولی وقتی دنبال غذا اومده باشه و نره مجبورم بکشم گاهی هم نیمه جون ميندازم بیرون که فقط تو خونه نباشن
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.