2777
2789

منن😂😂😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

من احساس میکنم لالع گنگع😂💔صداشو نمیشنوم 

@aiiiii  

مث تو

😂🔫

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حس میکنم باهام سرده😪🥲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دقیقا 

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚
من احساس میکنم لالع گنگع😂💔صداشو نمیشنوم  @aiiiii     مث تو 😂🔫

وای خوده حقه این ☹🔫😂

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
وای خوده حقه این ☹🔫😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

خفنه کی بودی شوما 😂🔫

یگانه میگم واس چی نی نی یار میکائیلو نترکوند پس😤🔫

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
خفنه کی بودی شوما 😂🔫 یگانه میگم واس چی نی نی یار میکائیلو نترکوند پس😤🔫

دیگع دیگع😁تو تو تو 

نمد 

طول می‌کشع معمولا 

سری قبل هم طول کشید ی خوردع 

پی وی هم جواب نمیدع ببینم کاربریم کی برمیگردع🤧

کودن آن هم هس  دوس دارم جرش بدم 😂😂😂🔫

مرتیکه نقطه چین😂🔫

ن اون راست کار خودمع

دیگع دیگع😁تو تو تو  نمد  طول می‌کشع معمولا  سری قبل هم طول کشید ی خوردع  پی ...

بابا دیگه یکی نیس بش بگه بشه خوبی شدی 🏃‍♀️

کاربریتو برگردونع😩😕💔

مرتیکه نقطه چین😂🔫 ن اون راست کار خودمع

آرع ✌🏼

خوشم میاد فقط زدی نابودش کردی عنترو 😂💪

بابا ناموسا چندتا سیم داره 🏃‍♀️💔

بابا دیگه یکی نیس بش بگه بشه خوبی شدی 🏃‍♀️ کاربریتو برگردونع😩😕💔

هعی خداااا هعی🙁

من کاربری خودمو موخام