2777
2789

منن😂😂😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

من احساس میکنم لالع گنگع😂💔صداشو نمیشنوم 

@aiiiii  

مث تو

😂🔫

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم باهام سرده😪🥲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دقیقا 

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚
من احساس میکنم لالع گنگع😂💔صداشو نمیشنوم  @aiiiii     مث تو 😂🔫

وای خوده حقه این ☹🔫😂

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
وای خوده حقه این ☹🔫😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

خفنه کی بودی شوما 😂🔫

یگانه میگم واس چی نی نی یار میکائیلو نترکوند پس😤🔫

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
خفنه کی بودی شوما 😂🔫 یگانه میگم واس چی نی نی یار میکائیلو نترکوند پس😤🔫

دیگع دیگع😁تو تو تو 

نمد 

طول می‌کشع معمولا 

سری قبل هم طول کشید ی خوردع 

پی وی هم جواب نمیدع ببینم کاربریم کی برمیگردع🤧

کودن آن هم هس  دوس دارم جرش بدم 😂😂😂🔫

مرتیکه نقطه چین😂🔫

ن اون راست کار خودمع

دیگع دیگع😁تو تو تو  نمد  طول می‌کشع معمولا  سری قبل هم طول کشید ی خوردع  پی ...

بابا دیگه یکی نیس بش بگه بشه خوبی شدی 🏃‍♀️

کاربریتو برگردونع😩😕💔

مرتیکه نقطه چین😂🔫 ن اون راست کار خودمع

آرع ✌🏼

خوشم میاد فقط زدی نابودش کردی عنترو 😂💪

بابا ناموسا چندتا سیم داره 🏃‍♀️💔

بابا دیگه یکی نیس بش بگه بشه خوبی شدی 🏃‍♀️ کاربریتو برگردونع😩😕💔

هعی خداااا هعی🙁

من کاربری خودمو موخام