2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست

خب چی بگیم وقتی با ماشین رفتی جلوی درخونه ی پسر باید منتظر این عکس العمل ها هم باشی،من خودم جات بودم میرفتم درخونه ی پسر چهارتا فحش بار مادرش میکردم میگفتم شما دیگه غلط میکنید پا دم خونه ی ما بزارید اون پسرتون هم جمع کنید دیگه سمت من نیاد اونوقت خودشون بمونن باشر پسرشون

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رها کنین اون آقا رو 

اگر شما رو بخواد براتون تلاش می‌کنه و همه چیز رو روبراه میکنه

خانواده خیلی باارزش هستن کسی نباید تهمت بزنه بهشون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
کسی نیست

قید پسررو بزن اگه پسر خوبیم باشه بیاد خواستگاریت هیچ ارزشی نداره به خوانوادت بی احترامی کرده

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
بنظرت چیکار کنم بخاطر اون همه بی حرمتی 

هیچی عزیزم بیخیال پسره شو و به زندگیت ادامه بده ایشلا به حق این ماه مبارک خدا جوابشونو بده 

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜

سلام دختر گلم..نمیدونم چندسالت هست اما از دختر من شاید ۲یا۳سال بزرگ‌تری ..دختر گل خانم بخدا حیف شماهاست ابرو و آینده خودتون‌ رو خراب چند.روز کوتاه کنید این سن شماها رو همه ما پدر و‌مادرها گذراندیم نمیگم از همه دلخوشی ها چشم پوشی کنید اما هر دلخوشی در حد شان خودت و خانواده هاتون باشه ..شناخت دیگران برای ساختن آینده شماها نسبت به شناخت رفتار امروزتون هست بنظر خودت کسی که خانواده ا به همین راحتی ابروی یک دختر و خانواده اش رو به همین راحتی میبرن فردا چه آینده ای برای زندگی با این شخص برای خودت تصور میکنی لاقل اگر میخوای دلخوشی و سرگرمی داشته باشی داشته باش اما نه قیمت خراب کردن آینده خودت و ابروی خانواده ات.. بخدا نصیحت نبود فقط دلسوزی پدرانه به دخترهای همسن شماست..من اینجور مسائل رو میخوانم تا بدون مشکلات دخترهای هم سن دختر خودم چیه!!مشکلات خانم های متعهل با همسراشون میخوانم تا بدونم همسر خودم چی از زندگی می‌خواد ..بازم اگر حرفهام ناراحتت کرد عذرخواهی میکنم دختر گلم 

سلام دختر گلم..نمیدونم چندسالت هست اما از دختر من شاید ۲یا۳سال بزرگ‌تری ..دختر گل خانم بخدا حیف شماه ...

مرسی از راهنماییتون حتما تاثیر داره حرفتون برام خانواده ام خیلی عزیزه همینه ناراحتیم ک بهشون بی حرمتی شده