2777
2789
عنوان

هفته ۲۰ بارداری

200 بازدید | 14 پست

خانمایی که هفته ۲۰ بارداری هستن بیاین از حال وروزتون بگین  

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تکون می خوره تو احساس نمی کنی از هفته ۱۷ ۱۸ به بعد یواش یواش حس می کنی

اون که اره ولی چجوری من از حالش باخبر بشم نمیدونم  چون نه کمر درد دارم  نه شکم درد نه حالت تهوع   فقط شب  ک میشه میخوام برگردم  اینور اونور بخوابم بغل مثانم  درد میگیره

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
۱۶ هستم ‌تکون  نمیخوره  هنوز  نمیدونم چندروز دیگه غربالگری دوم دارم

هنوز دیر نشده گلم من هنوز حرکت خاصی حس نمیکنم یه چیزی مثل ضربان قلب 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
۲۶هستم حوصله ام سررفته خسته شدم دوست دارم زودتر دنیا بیاد

وااای منم بخدا خیلی دوست دارم زود بدنیا بیاد راستی سیسمونی گرفتین براش

بچه ها کندر خوبه ؟ خوردین شما

واسه چی خوبه من نخوردم 

اون که اره ولی چجوری من از حالش باخبر بشم نمیدونم  چون نه کمر درد دارم  نه شکم درد نه حالت ...

۱۶ هفته اکثرا ویار تموم میشه. دردا رو که هم نداری خدا روشکر نشون میده همه چی خوبه. منم اون موقع مثل تو نگران میشدم. ولی وقتی همه چیز اوکیه . نگرانی بی مورده. ان‌شاءالله دو سه هفته دیگه حرکاتش و هم حس می کنی