2777
2789

من واقعاً یکی یه ذره رو اعصابم باشه رو حذف میکنم 

اصلا اهل تحمل نیستم 

حالا نمیگم این عالیه ها !!!!! 

مگه اینکه پدر و مادر باشه که دیگه نشه حذفش کرد و تو این موقعیت هم سعی میکنم جدا بشم یا کل روز سرکار یا بیرون باشم تا بحث و جدل کمتر پیش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی میکنم هرچقدر بشه کمتر ببینمشون توهم اینکار کن

اره منم بعضا مجبورم دو ماه يه بار ببينم شون

اصنم نميتونم ابرو داري كنم

قشنگ اينكه ازشون بدم مياد از نگاهم معلومه كلا هميشه همينم اهل نقاب زدن نيستم

من واقعاً یکی یه ذره رو اعصابم باشه رو حذف میکنم  اصلا اهل تحمل نیستم  حالا نمیگم این عا ...

نميتونم حذف شون كنم خواهرشوهرم هست ، 

واقعا بعد از ابن وقت به نفرت رسيدم ازش

ميدوني مشكل چبه ؟  انقد نزديكه كه مرتبا اسمشون مياد وسط  و تمام كاراشون تو ذهنم مرور ميش ...

پس باید کور شی نسبت بهشون 

سخته

ولی له ارامشت می ارزه

تمرین کن که همه چیز رو نادیده بگیری

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
اره نمیشه حذف کرد اینا رو  سنگین و رنگین شو باهاش  رابطه رو کمتر کن به هر طریقی که شده&n ...

خيلي دورم سه ماهه نديدمش تقريبا 

خودمم الان تهران درگير دكترامم 

تقريبا ارتباطي هم با هم نداربم ديه 

خيلي رسمي رفتار مبكنم 

اما ته ذهنم نفرت عه مونده

خيلي دورم سه ماهه نديدمش تقريبا  خودمم الان تهران درگير دكترامم  تقريبا ارتباطي هم با هم ...

خب حق داری شاید بابت آزار و اذیت هاشه که هنوز تو فکرته 

یوگا و مدیتیشن و پادکست تو این موقعیت ها جواب میده 

خودمم با چند تا قضیه هنوز کنار نیومدم بهم این ۳ تا توصیه شده 

خب حق داری شاید بابت آزار و اذیت هاشه که هنوز تو فکرته  یوگا و مدیتیشن و پادکست تو این موقعیت ...

اره تمام روزاي خوشم و چه دوست بودم چه نامزد بوذم ازم گرفت 

وقتي منو همسرم اشنا شديم همكلاسي بوديم ، وقتي فهميد نتونست طاقت بياره سريع با يه اقايي كه سنش خيلي بالا بود رابطه گرفت بعد خانواده اش كه گله كردن گفت برادرم رفت دنبال عشق و حالش من تنها شدم چقد بخاطر همين رابطه اش تعادل همه به هم ريخت تا ازدواجش

توي هر مناسبتي الان كه با اون اقا ازدواج كرده باشه يجوري زهرمار همه ميشه ، هر كادويي من بخرم يا همسرم بخره اين فرداش بايد بره عين شو انجام بده 

كلا خيلي برام حال بهم زنه خيلي

اره تمام روزاي خوشم و چه دوست بودم چه نامزد بوذم ازم گرفت  وقتي منو همسرم اشنا شديم همكلاسي بو ...

وای خداااااا چه رو مخخخخخخخخخه واقعاً 

چقدر رفتارش بچه گانه و زنندست 

البته تقصیر خودش نیستا ، تربیت اشتباه پدر و مادرشه و وابستگی بیش از حدش به برادرش که باعث حسادتش و رقابتش شده نسبت به شما 

حق داری ازش گله داشته باشی 

ولی باز خوبه که گفتی ارتباطی ندارید با هم 

واقعاً جای شکرش باقیه 

فقط مونده خاطرات بدش که ایشالله اونا رو هم فراموش میکنی