2777
2789

مراحلش رو بگید چجوریه واسم تعریف کنید از تجربه هاتون یکم استرسم بریزه

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس چی  مگه چیکار میکنن تو صف خودرو میری بعد کارای اداری مکه داری عمل میری استرس داری

اره از کارای اداری بدم میاد

مراحل اداریش چجوریه؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

اول ماشینو میبری اون کارشناس میبینه از همه نظرتایید شد میره بخش اداری مدارک رو تحویل میدی چک میکنه، مشکلی نباشه میگه عوارض این چیزا رو پرداخت کنی پرداخت کردی میفرستنت پلاکهای قبلی رو تحویل میدی و صبر میکنی تا جدیدرو تحویل، بگیری، 

اول ماشینو میبری اون کارشناس میبینه از همه نظرتایید شد میره بخش اداری مدارک رو تحویل میدی چک میکنه، ...

همین؟؟

اره دیگه همین 

اخیش مرسی

استرس کارای اداریشو داشتم اروم تر شدم مرسییی

اخیش مرسی استرس کارای اداریشو داشتم اروم تر شدم مرسییی

خداروشکر، اره ادم به مدلیه میگه نرم امروز نشه برای فلان چیز ایراد بگیرن. ان شالله خیلی راحت و بدون معطلی انجام بشه