2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم ازت نخور هورموناروبشدت بهم میریزه اینو جراحی که پیشش رفتم گفت خدانیاره واسه هیچ زنی بشدت یهویی افسرده شدم بعد مصرف این قرص وسینم دردگرفت وسونو وبعدش عمل... نخورید مث من لجباز نباشید که بدمیبینید 

درضمن بعد قطع مصرف بعد ۶ ماه الی ی سال باشدت بیشتری برمیگرده جوشا فقط وفقط موقته

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
خواهش میکنم ازت نخور هورموناروبشدت بهم میریزه اینو جراحی که پیشش رفتم گفت خدانیاره واسه هیچ زنی بشدت ...

خب الان شما برای پوستت چیکار کردی 

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
خب الان شما برای پوستت چیکار کردی 

لیموترش میزنم  لیمو تازه میزنم بخدامعجزه کرده هرکی منو‌میبینه میگه چیکارکردی 

لیموترش میزنم  لیمو تازه میزنم بخدامعجزه کرده هرکی منو‌میبینه میگه چیکارکردی

پوستم عین آینه شده بود میرفتم جلو اینه میدیدم عشققق میکردم

اومدم یه یروز خودم پوستمو پاکسازی کردم اومدم جوش های سر سیاه خوب کنم و فلان اولش قرمز شد پوستم بعد گفتم ولللش فردا خوب میشه فرداش همه سر سیاه ها تبدیل به جوش قرمز شد ع اون روز هنووو خوب نشدم صورتم درد میکنه😭😭😭😭

پوستم عین آینه شده بود میرفتم جلو اینه میدیدم عشققق میکردم اومدم یه یروز خودم پوستمو پاکسازی کردم ا ...

لیمو بزن فقط

اول ببینید مشکل داخلی دارید یا نه مثل کبد چرب یا مشکلات هورمونی و در کنارش روتین پوست داشته باش  ...

پوستم عین آینه شده بود میرفتم جلو اینه میدیدم عشققق میکردم

اومدم یه یروز خودم پوستمو پاکسازی کردم اومدم جوش های سر سیاه خوب کنم و فلان اولش قرمز شد پوستم بعد گفتم ولللش فردا خوب میشه فرداش همه سر سیاه ها تبدیل به جوش قرمز شد ع اون روز هنووو خوب نشدم صورتم درد میکنه خودم دستکاری کردم

پوستم عین آینه شده بود میرفتم جلو اینه میدیدم عشققق میکردم اومدم یه یروز خودم پوستمو پاکسازی کردم ا ...

اطفا با لیمو و اینطور کارا پوستتو حساس تر نکن به علاوه اینکه این کار می‌تونه باعث لک هم بشه 

از ترمیم کننده پوست استفاده کن و سعی کن بجای صابون از شوینده های ملایم استفاده کنی و حتما از ضدآفتاب استفاده کن 

اطفا با لیمو و اینطور کارا پوستتو حساس تر نکن به علاوه اینکه این کار می‌تونه باعث لک هم بشه  ا ...

ممنون بابت راهنمایی