2777
2789

من چند روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم

وبعدش ال دی خوردم و دو روز از زمان پ ر یودم گذشت ورفتم دکتر برام آمپول پروژسترون تزریق کرد و ژل برای عفونت نکردن رحم

چند روز بود که ژل میزدم سرنگ تمیز بود ولی امروز بعد زدن ژل سرنگ خونی بود   یعنی دارم پریود میشم؟؟؟

احتمالا بخاطر ال دیه که خوردی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی پریود نیستم درد زیر شکم دارم آخه

مگه تازه پریود نشدی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مگه تازه پریود نشدی 

نه گفتم که عزیزم  رابطه محافظت نشده داشتم چون مسافرت بودیم بعد اورژانسی خوردم  دو روز بود که از پریودم گذشته بود ترسیدم باردار باشم رفتم دکتر آمپول زدن الان سرنگی که واسه ژل عفونت استفاده میکنم تا دیروز که استفاده میکردم تمیز بود ولی امروز خونی بود  یعنی خدا روشکر نشونه ی پریوده؟؟؟

نه گفتم که عزیزم  رابطه محافظت نشده داشتم چون مسافرت بودیم بعد اورژانسی خوردم  دو روز بود ...

اگه رابطه محافظت نشدن اواخر دورت باشه بله پریودیه اما نزدیک سیکل تخمک گذاری باشه باید بی بی چک بزنی 

نه وقت تخمک گذاریم نبود کم موتده بود پریودم

پس نگران نباش