2789
عنوان

ترشح عجیب؟

164 بازدید | 27 پست

خانما من توجه کردم ی ترشح خاصی دارم ۳۱ سیکلم هستم وعجیبه برام،ترشحیه ک انگار ابکی و شفافه و داخلش سفید شیریه،انگار رو میز اب ریخته باشه توش چند قطره رنگ سفید بچکونی،اونطوریه،عادیه؟مال پریوده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ترسیدم خصوصا ک ابکیه و توش انگار محلول شیری رنگ داره گفتم نکنه چیزیه مرسی خواهری🥺♥️

ن عزیزم 

عملکرد رحمتو نشون میده ک سالمه اگر متمایل ب زرد باشه باید نگران باشی چون نشون دهنده عفونته

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ن عزیزم  عملکرد رحمتو نشون میده ک سالمه اگر متمایل ب زرد باشه باید نگران باشی چون نشون دهنده ع ...

نه مطمئنم داخلش شیری رنگه چون خیلی توجه کردم بهش با دقت چک کردم😅

اخه چون شنیده بودم دم پریود غلیظ میشه ترشحات و ترشح من کاملا ابکی و داخلش انار قطره رنگ شیریه ترسیدم ...

ن گاهی پیش میاد بد بدلت راه نده 

اگ خارش نداری عفونت نیست یا جوشو التهابهای چرکی سوزش اینا نشون از عفونته

درحالت عادی مشکلی نیست حتی گاهی ترشحاتت ممکنه بو بده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ن گاهی پیش میاد بد بدلت راه نده  اگ خارش نداری عفونت نیست یا جوشو التهابهای چرکی سوزش اینا نشو ...

اره عذرمیخوام اینطور میگم ولی انگار یه بویی میده واژنمو ک با دسمال پاک میکنم انگار ی بوی خاصی میده که اصن توصیف کردنی نیستش،خارشم ندارم ولی یکم ناحیه کلیتوریسم خیلی کم گاهی فرم خارش و درد داره خیلی کم،یا سمت چپ واژنم یکم حس کشیده شدن داره مثل کشیده شدن رگ پا یا دست

اره عذرمیخوام اینطور میگم ولی انگار یه بویی میده واژنمو ک با دسمال پاک میکنم انگار ی بوی خاصی میده ک ...

نزدیک پریودی اینجوری میشی یا بعد پریودی

اره عذرمیخوام اینطور میگم ولی انگار یه بویی میده واژنمو ک با دسمال پاک میکنم انگار ی بوی خاصی میده ک ...

موهای زاعدتو باچی اصلاح میکنی

نزدیک پریودی اینجوری میشی یا بعد پریودی

الان ک نزدیک پریودمه اینطوریم،سیکلم نمنظمه ۳۷ ۸ روزس سر واکسن و بهم خوردگی هورمونی دوتا سیکل اخریم ۴۸ و ۴۴ روزه بود

الان ک نزدیک پریودمه اینطوریم،سیکلم نمنظمه ۳۷ ۸ روزس سر واکسن و بهم خوردگی هورمونی دوتا سیکل اخریم ۴ ...

واکسنتو قطع کن برو حجامت پاکسازی کن خونتو تاحالا هرکی دیدم زده بمشکل خوردن سرواکسن 

رازیانه برای تنظیم قاعدگیت خوبه

متاهلی؟

رابطه دارین یانه