2789
عنوان

ترشح عجیب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست
واکسنتو قطع کن برو حجامت پاکسازی کن خونتو تاحالا هرکی دیدم زده بمشکل خوردن سرواکسن  رازیانه ...

دیگه واکسن نزدم،دوز دوم و اخر آذر زدم،بعد اون ۳ دی،۲۱بهمن و ۵ فروردین پریود شدم🤦🏻‍♀️

نامزدم تو تاپیکام توضیح دادم یه رابطه بدون دخول داشتیم کلی ترسیدم نکنه باردار شده باشم کامل توضیحش دادم هنوزم توهم بارداری دارم🤦🏻‍♀️

با دارو،پودر موبر

احتمال میدی ازاین باشه؟؟؟

مثلا باکاردک ک محکم بکشی و یا مواد ب کلیتروست بخوره اینجوری میشی؟؟؟ یا فقط نزدیک دوران پریودی اینجوری میشی 

یا تورابطه کلیتروست آزار میبینه ببین کدومشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه واکسن نزدم،دوز دوم و اخر آذر زدم،بعد اون ۳ دی،۲۱بهمن و ۵ فروردین پریود شدم🤦🏻‍♀️ نامزدم تو تا ...

همین دیگه معلوم نیس چ کوفتی تزریق میکنن توبدنمون ک

برو حجامت چن سری خونتو پاکسازی کن 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

دیگه واکسن نزدم،دوز دوم و اخر آذر زدم،بعد اون ۳ دی،۲۱بهمن و ۵ فروردین پریود شدم🤦🏻‍♀️ نامزدم تو تا ...

ن باردار ک نیسی احتمالا کلیتروست ساییده شده برااون سایش اون قسمت درد داره ی چن روز بگذره گاهی خوب میشی

همین دیگه معلوم نیس چ کوفتی تزریق میکنن توبدنمون ک برو حجامت چن سری خونتو پاکسازی کن 

منم چون خیلی گفتن از واکسن بوده حدس میزنم از واکسن باشم چون با ی ماما چت کردم گف اکثرا اینطور شدن،من سینوفارم زدم،ی هفته هم اسفند ماه تهوع داشتم حالم بد شد پریودام یماهونیم یبار شد🤦🏻‍♀️ترسیدم نکنه بارداری نهان باشم

ن باردار ک نیسی احتمالا کلیتروست ساییده شده برااون سایش اون قسمت درد داره ی چن روز بگذره گاهی خوب می ...

خداخیرت بده امشب هرچقد بتونم برات دعا میکنم خدا هرچی میخای بهت بده

منم چون خیلی گفتن از واکسن بوده حدس میزنم از واکسن باشم چون با ی ماما چت کردم گف اکثرا اینطور شدن،من ...

بی بی چک گذاشتی

خداخیرت بده امشب هرچقد بتونم برات دعا میکنم خدا هرچی میخای بهت بده

فدات بشم مرسی عزیزم😍😍😍

قربونت،خیلی این مدت نگران شدم خصوصا سر بارداری نهان ک هم پریود میشی هم علامت نداری،تاپیکامو ببینی مش ...

ای جان دلم ن گلم تا منیشو داخل نریزه اصلا امکان بارداری وجود نداره نترس

فداتشم من مرسی خواهری اجرت با امام علی ب حق این شبای عزیز

فدای تومرسی توام الهی خوشبخت باشی گلم 

😙😙😙😙