2777
2789

سلام 

28 بهمن آمپول دیفرلین زدم که به علت حساسیت در به آمپول سیکل انتقال جنین در اسفند انجام شد و دلیل داشتن میوم و رشد پولیپ و میوم با مصرف استروژن فقط از شیاف پروژسترون استفاده کردم که روز 10 و 14 انتقال جواب آزمایش خون منفی شد و از 14 تا 16 روزی یک شیاف و سپس قطع شد که با فاصله یک از قطع لکه بینی داشتم و روز بعد یک مقدار خونریزی و در روز بعد لکه بینی آیا احتمال بارداری وجود داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متاسفانه بعد آزمایش خون منفی ...داروهاتو قطع کن شیاف نزار ..چند روز بعد نهایت یک هفته پریود میشی ....منم بعد جواب آزمایش منفی چون پری نشدم امیدوار بودم ...دو سه روز بعدم داروها رو استفاده کردم .....ولییییی دکترم گفت قطع کن 

کسی بوده که شرایطش مثل من باشه و بعد از انتقال و جواب آزمایش که روز 14 منفی بود باشه و روز 18و19و 20ام خونریزی مختصر و لکه بینی داشته باشه و بعدش دیگه خونریزی نداشته باشه آیا باردار بوده یا بعدش پرید شده؟ 

من داروهام را از روز 14ام که جواب آزمایش منفی بود به جا دوتا شیاف پروژسترون یکی استفاده کردم و بعد 3 روز قطع کردم و بعد از اون لکه بینی پیدا کردم و پری نیومده هنوز الان39 روز شده. کمرم بعضی اوقات یکم میگیره و بعضی اوقات کمی ترشح شیری دارم

اگه شک داری برو آزمایش تیتر بتا بده ...بالای ۳۰ یا۴۰  باشه بارداری .....ولی احتمالش کمه چون روز ...

فقط میخوام بدونم طبیعیه و کسی بوده مثل من بعد قطع دارو فقط 3 روز لکه بینی داشته باشه و پری نشه‌؟ 

از دکترت زودتر بپرس ..اگه باردار باشی باید داروها رو ادامه بدی ..

رویان انتقال دادم یکشون گفت باز آزمایش بده و یکی دیگشون گفت صبر کن سر تاریخ لکه بینی اگر پرید نشدی 10روز دیگه باز صبر کن و آزمایش بده

ن فداتشم من منفی شد جفتشم اگه بعد ۱۴ روز بی بی مثبت نشده دیگه باردار نیستی

ان‌شاءالله خدا بحق همین شب عزیز هر کسی دلش بچه میخواد سالم و صالح و کاملش را بهش بده به شما و من هم طبیعی بدون هیچ دردسری و اذیتی به زودی چشممون را روشن کنه. الهی آمین