2777
2789

یه دوره رژیم گرفتم سرکه سیب و چای سبز خیلی کمکم کرد 

تو ماستمم زیره یا تخم کتان میریختم 

از این ماجرا ۳ سال میگذره. الان خیلی اشتها کاذب بد دارم چیکار کنم  چه رژیمی و پیشنهاد میدین یا راه حلی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که هرچی میخوریم اشتهامون وا میشه 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

قهوه اشتهاروکورمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پروتئین زیاد بخور

چای سبز با یدونه خرما

ادامس

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ببین هر چیزی که وقتی میخوری دلت ضعف میره اون برا لاغری خوبه 

مثلا خیار دیدی بخوری بعدش ضعف شدید می کنی ؟ یا گوجه  یا چای سبز  ... 

این علامت سوزانندگی هست یعنی اینا چربی سوزن 

اگر اشتهات کاذبه با چیزایی با کالری صفر برطرف کن مثلا میوه و سبزی 

حالا وزنت نمیدونم چنده و میخواهی چقدر کم کنی و شرایط بدنت چیه رو نمیدونم 

اگر بخواهی کم کنی ولی یه چند تا اصلو رعایت کنی میشه راحت

ببین

لباس های که دوس داری اندازه ت بشه رو بزار جلو دستت و یه شعار درست کن،  مثلا یادت نره 

یعنی موقع غذا خوردن خواستی زیادی بخوری شعاره یاد میاد کمتر میخوری

و به خودت انگیزه بده بگو من میتونم و... 

ادامس هم بجوی و موقع گشنه شدن هم اب بخور

چیزی نمونده بجز این دل داغونم..دل داغونم..لعنت به ۲۸ مرداد ۹۶😔