2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
اگه بوی خیلی بدی نمی‌ده مشکلی نداره. ولی یکم بوی ملایم که قابل تحمل باشه با پیاز و همون جوشوندن و بی ...

ممنون عزیزم 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وا چیزی که میخواد بریزه دور رو بده به فقیر؟؟خیلی ممنونم واقعا😐😐

من بیشتر

به تو گفتم یا ب استارتر؟ 

اگ طرف صحبنم با تو بود اوک

ولی با تو نبودم 😊😊

پس دخالت نکن😉😉

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی زشت بود حرفت خیلی  آگه تا الان طرز فکرت اینجوری بوده دیگه نکن و تغییر کن  بلانصبتشو ...

الان ک حرف و توهین تو خیلی زشت بود خیلی.

برو صحبتاتو واس یه فرد دیگ بزن‌

مت حوصلتو ندارم

روش خوش

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
من بیشتر به تو گفتم یا ب استارتر؟  اگ طرف صحبنم با تو بود اوک ولی با تو نبودم 😊😊 پس دخالت ...

باید یکی از جهل و نادونی درت بیاره که دیگه به کسی پیشنهاد ندی غذای خراب رو بده به فقیر،وگرنه استارتر که بهت گفت باشه و میخواست گوش بده به حرفت

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
الان ک حرف و توهین تو خیلی زشت بود خیلی. برو صحبتاتو واس یه فرد دیگ بزن‌ مت حوصلتو ندارم روش خ ...

متاسفم 

بجای به خودت اومدن بدتر میکنی 

ما الان دو تا پیام میدیدم اونم‌ تو مجازیو میریم لحظه ای بعدم فراموش میشه پس دلیلی برای جبهه گرفتنت نیست 

امیدوارم درونت فکرت عوض شده باشه 

روز خوش

باید یکی از جهل و نادونی درت بیاره که دیگه به کسی پیشنهاد ندی غذای خراب رو بده به فقیر،وگرنه استارتر ...

ب تو چ‌مربوط؟

نادان کی بودی تو😂😂

تورو باید از اون چاله ی خرافات و نااگاهی اورد بیرون

مثل اینکه شدیدا توش فرو رفتی !

درضمن روی حرف من با تو نبود ک خودتو کشیدی وسط 

اصلا ن سر پیازی ن ته پیاز

پس دخالت نیومده بهت

دیگه ریپ نزن اعصاب حوصله افراد نادان رو ندارم و نخواهم‌داشت!

متاسفم  بجای به خودت اومدن بدتر میکنی  ما الان دو تا پیام میدیدم اونم‌ تو مجازیو میریم ل ...

فعلا ک خودت جبهه  گرفتی.وقتی پیامی میدی ک ول میکنی و بیخیال میشی رو همون بهتر ک ندی! من روی صحبتم باهات نبود با استارتر بود پس بهتره دخالت نکنی.چون ن سرپیازی ن ته پیاز

شب خوش دیگ ریپ نزن

ب تو چ‌مربوط؟ نادان کی بودی تو😂😂 تورو باید از اون چاله ی خرافات و نااگاهی اورد بیرون  مثل ...

نادون که تویی الآن فهمیدم بی شخصیت هم هستی و حرف زدن بلد نیستی،این تاپیک رو هزاران نفر امکان داره ببینن و استفاده کنن باید بفهمن که گوشت خراب رو نباید بدن به فقیر،بیارن بدن به تو چون لیاقت توعه بی ادبه.

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️