2777
2789
عنوان

خانوما کمک

184 بازدید | 22 پست

دوروز پیش مرغ خریدم گذاشتم یخچال بعد چندساعت پیش شستم گذاشتم فریز احساس میکنم یکم بو میده چیکارکنم؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اییی

حالا بپز ببین اگ بوش نرف بریز دور یا ب یک فقیر بده

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
اییی حالا بپز ببین اگ بوش نرف بریز دور یا ب یک فقیر بده

باش

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چیزی که میخواد بریزه دور رو بده به فقیر؟؟خیلی ممنونم واقعا😐😐

😂😂

حتما منظورش خودش بود بش احتیاج داشت 

خیلی حرف بدی بود،چیزی که برا خودت نمیپسندی برا بقیه هم نباید بپسندی،میگه مرغ خراب رو بده به فقیر

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
اییی حالا بپز ببین اگ بوش نرف بریز دور یا ب یک فقیر بده

خیلی زشت بود حرفت خیلی 

آگه تا الان طرز فکرت اینجوری بوده دیگه نکن و تغییر کن 

بلانصبتشون مگه حیوانن که اگه بو میداد یا خراب بود بده بهشون 

همیشه اینجور وقتا عزیزای خودتو تصور کن خدایی نکرده به روزی افتادن که مردم کمکشون می‌کنن

تصورشم درد ناکه که خوراکیای  که خراب شده و کسی نمیخوره ببرن براشون !؟ درسته!؟ 

تصورشم درد ناکخ 

روز خوش

وقتی خواستی مرغتو بپزی برا این که بوش بره یکی دو تا پیاز درشت رو خورد کن تو قابلمه مرغتو هم بنداز توش یکم آب هم بریز زرد چوبه هم بریز دو تا قاشق آبلیمو هم بزن بذار ده دیقه یه رب. بپزه بوشو میگیره بعد آبکش کن پیازاشو جدا کن یه آب کوچولو روش بده خیلی کم که تمیز بشه بعد قابلمه‌ قبلیتو بشور بذار دیگه مرغت بپزه

وقتی خواستی مرغتو بپزی برا این که بوش بره یکی دو تا پیاز درشت رو خورد کن تو قابلمه مرغتو هم بنداز تو ...

عزیزم به نظرت مرغ فاسد نشده؟ 

اگه دو روز گذشته نه. ولی بیشتر باشه شاید. مگه تو یخچال نبود,؟

اره تو یخچال بود