2777
2789
عنوان

اتاق شخصی

1450 بازدید | 61 پست

بچه ها 

اونایی ک اتاق شخصی ندارید خونه چیکار میکنید ؟ 

میخام ببینم فقط منم که گاهی شبا اشکم درمیاد نمیتونم راحت باشم و حریم داشته باشم واسه کارام .

حالا پوششو که کاری ندارم که کلا بسته باید بپوشم .

منظورم کلا امورات شخصیه 😪

با خدا باش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منکه از ۲۱ سالگی مستقل شدم. حتی نمیتونم فکرشو بکنم

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

من اتاق شخصى دارم ولى انگار ندارم 

ينى نميخوامش 

همه وسايلا و لباسايى كه روشون حساس بودم دادم رفت 

الان راحتم ، حريم و اين صحبتا هم ندارم 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 

تلاش کن عزیزم. اگه درستو بخونی بری فرهنگیان  با حقوقش میتونی وام بگیری مستقل شی

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

عزیزم مثل شما خیلی زیاده

الان خانواده ای که سه فرزند داره چهار تا اتاق باید داشته باشه ولی شرایط جوریه که اکثر خونه ها دو خوابه هستن و بچه کوچیکا تو پذیرایی میخوابن 

ایشالله خودت در اینده خونه دار میشی بهترین اتاق رو واسه خودت داری😘❤️

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

من تا شب عروسیم کنار مامانم میخوابیدم.اما بچه که بودم با خواهرام تو اتاق میخوابیدیم اما اونا که عروس شدن دیگه نتونستم تنهایی تو اتاق بخوابم

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
2790
2778
2791
2779
2792