2777
2789
عنوان

اتاق شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 61 پست
منظورت از استقلال ، ازدواجه ؟ یا جدا شدن از خانواده و تنها زندگی کردن؟

جدا شدن از خانواده کاملا مذهبین خانوادم ولی من چون تحصیل کرده بودم حقوقم داشتم کاریم نداشتن خونه اجاره کردم. با کمک پدرمم ماشین قستی گرفتم. یادش بخیر چقدر زوق زده بودم.  علبته اون موقع همچی ارزون بود

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو پذیرایی ام یکسره. هیچی از خودم نیست. خواب اروم ندارم. بشدت عصبی‌ و پرخاشگر شدم. 

چقد منی 😑🥺

اصن نمیتونم کارس بکنم مثلا تکون میخورم ی صدایی میاد میگن سروصدا نکن مارو بدخاب میکنی .

با خدا باش 
تلاش کن عزیزم. اگه درستو بخونی بری فرهنگیان  با حقوقش میتونی وام بگیری مستقل شی

حتی پولشم داشته باشم خونوادم سنتی هستند نمیتونم تکون بخورم و کارهای اونطور مستقلانه رو انجام بدم 

با خدا باش 
چقد منی 😑🥺 اصن نمیتونم کارس بکنم مثلا تکون میخورم ی صدایی میاد میگن سروصدا نکن مارو بدخاب میکن ...

من خواهرام ک عروس شدن بدبخت تر شدم. شب و روز نداشتم. جهیزیه شون بالا سرم تو پذیرایی بود. میخاستم برا کنکور بخونم دامادا یکسره خونمون بودن. تو آشپزخونه مینشستم انقد مسخرم میکردن ک دیگه نخوندم.... کاش نمیاوردن منو انقد ک هیچی نداشتم

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
جدا شدن از خانواده کاملا مذهبین خانوادم ولی من چون تحصیل کرده بودم حقوقم داشتم کاریم نداشتن خونه اجا ...

افرین بهترین کارو کردی

از همه مهمتر ک پدرتون حامی بود

من 27 سالمه ، شاغلم ، میتونم خونه بگیرم ولی مامان بابام نصفم میکنن 😐

چرا نمیخایش ؟  اره حساس بودن اذیت میکنه ادمو

آخه ١-٢ تا شخصيت فضول تو خونمون رفت و آمد زياد دارن 

اينطورى كه طرف يهو صلاح ميدونه فلان لباستو تن بزنه، يا وسايلتو ببره و بعدا خودت تلفن كنى پيگير شى 

منم خيلى زورم ميگرفت، رو وسايلم خيلى حساس شده بودم 

خلاصه همه كتابا و لباسا رو دادم رفت، هم برا اصلاح خودم هم برا اينكه اون اشخاص يكم خودشونو جم و جور كنن 

در واقع اتاقم ديگه چيزى كه مختص من باشه توش نيست 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 
من خواهرام ک عروس شدن بدبخت تر شدم. شب و روز نداشتم. جهیزیه شون بالا سرم تو پذیرایی بود. میخاستم برا ...

آخ عزیزم

چقد درکت کردم ..

دقیقا من انگار وسط مغهزه خابیده بودم تو جاهاز 😂

اره درسته هی میرن میارن رو مختن اینش خیلی بده ک مرد بره بیاد و تو اتاق و امنیت و راحتی خودتو نداشته باشی .نمیدونم کسی میفهمه حالمو یا نه 😪😪

با خدا باش 
افرین بهترین کارو کردی از همه مهمتر ک پدرتون حامی بود من 27 سالمه ، شاغلم ، میتونم خونه بگیرم ولی ...

دقیقا منم نصف میکنن ‌.

بااین تفاوت ک من نمیتونم مث شما خونه بگیرم فعلا نمیتونم 

با خدا باش 
آخ عزیزم چقد درکت کردم .. دقیقا من انگار وسط مغهزه خابیده بودم تو جاهاز 😂 اره درسته هی میرن میار ...

قشنگ شرایطت مث منه..... حالا 25 سالم شده. ولی بازم حتی یک کمد ندارم برا خودم. 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕