حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه . عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم .خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری . درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط . اسم کاربری ها یادم نمیمونه .
یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه . عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم .خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری . درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط . اسم کاربری ها یادم نمیمونه .
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
اگه خوب میخوای باهاش حرف بزنی جواب امرتون میگیم قلبتون🫀🌹
نه بابا پرو میشه
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
اگه دعوا و کل کل و تیکه باشه بگو امرم اینکه فلان قضیه،اگرم دعوا نیس همون عرض میکنم
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️