2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بیرون 

با دیگران حرف بزن

تو خونه نباش

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
آری منم شدم هم بعد واکسناش هم بعد خود اُمیکرون آمپول تقویتی بزن به خودت برس  کم کم خوب میشی

اره هم سرم هم تقویتی زدم ولی من یه مشکل هورمونی هم داشتم و کلا افسردگی هم دارم الان واقعا افتضاح شده

برو مشاور یا خودتو شاد کن یه جوری که دوست داری نذار فرو بری تو باتلاقش

سر یه اتفاقی که به همم ریخت پارسال ،مشاوره میرفتم ولی سهل انگاری کردم نرفتم دیگه 

برو پس حتی تلفنی هم شده مشاوره بگیر

میتونه به خاطر ابن باشه که هیچدوستی ندارم و تنهام و بیشتر وقتا خونم؟بنظرتون اگه برم بیرون یه کلاسی جایی معاشرت حالمو بهتر میکنه؟

میتونه به خاطر ابن باشه که هیچدوستی ندارم و تنهام و بیشتر وقتا خونم؟بنظرتون اگه برم بیرون یه کلاسی ج ...

صددرصد ارتباط بگیر با انرژی مثبتی مومن مخصوصا وصل شدن به خدا هیچکدوم حال بدیارونداره