2777
2789
عنوان

بچه‌ها من چی کار کنم

196 بازدید | 6 پست

من یه هفته است نمیدونم اومیکرون گرفتم کرونا گرفتم رفتم دکتربهم نگفت کی از قرنطینه بیام بیرون الان شوهرم باهام قهر کرده میگه خودتو زدی به مریضی بعد از من انتظار داره که خواسته هاشو بر آورده کنم 🤦🤦🤦🤦من با این چی کار کنم

برآورده کن کرونا بگیره 😐

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره به خدا شیطونه میگه برم تو دهنش دو تا نفس عمیق بکشم تا کرونا بگیره بفهمه 😐😐😐

دفعه بعد گفت با حالت زامبی برو طرفش خودش در میره 😂

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..
دفعه بعد گفت با حالت زامبی برو طرفش خودش در میره 😂

به خدا دیونه است میگه ماسک میزنم ،حالا از اونور مامانش هی زنگ میزنم میگه از قرنطینه بیرون نیایی ها پسرم کرونا بگیره😂

به خدا دیونه است میگه ماسک میزنم ،حالا از اونور مامانش هی زنگ میزنم میگه از قرنطینه بیرون نیایی ها پ ...

😂😂😂😂