من یه هفته است نمیدونم اومیکرون گرفتم کرونا گرفتم رفتم دکتربهم نگفت کی از قرنطینه بیام بیرون الان شوهرم باهام قهر کرده میگه خودتو زدی به مریضی بعد از من انتظار داره که خواسته هاشو بر آورده کنم 🤦🤦🤦🤦من با این چی کار کنم
یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره به خدا شیطونه میگه برم تو دهنش دو تا نفس عمیق بکشم تا کرونا بگیره بفهمه 😐😐😐
دفعه بعد گفت با حالت زامبی برو طرفش خودش در میره 😂
یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..
به خدا دیونه است میگه ماسک میزنم ،حالا از اونور مامانش هی زنگ میزنم میگه از قرنطینه بیرون نیایی ها پ ...
😂😂😂😂