2777
2789

مشکل داره روانیه ازش متنفرم ..همیشه کتکم میزنه میگه چون بی احساسی 😔😔😔دارن جدا میشن از بابام میگه میدمت بابات .بابامم عقل سالمی نداره ..هیچکسو ندارم از همه بدم میاد خونه بابا مامانم دایییم اذیتم میکنه .خونه بابا بابامم بدن حقه بازن .هیچکسو ندارم با این کارای مامانم هدود یکی دو هفته پیش شاید بیشتر خودکشی کردم بردنم بیمارستان مامانم نیومد  پیشم .بعدش روز اخری زنگ زد گفت بیام گفتم نمیدونم اومد ابروم برد هی دعوام میکرد ...از بهیزستی و کلانتری اومده بودن بیماریتان ۷ ماه حبس بریدن بهش رضابت دادم الان صداشو دارم ک بم همه حرفی زده کتکم زده  تمام دستم زیر چشم کبوده سرم داره میترکه با پشه کش  اینقد زد تو سرم ک پشه کشت شکست  کلی با مشت زدم اومدم دفاع کنم میگه ت منو زدی در صورتی ک من نزدمش اصلا فقط دستاش گرفتم نزنه 😔😔😔 ای خدا مگ من چی کردم چی بهش گفتم  ک اینجور میکنه .من ۱۷سالمه  😔 دعا کنید بمیرید   .مامانمم روانیه اینو همه میدونن ی زنه عقب مونده ک دروغگو خیانتکاره 😔بخدا دارم راست میگم الان با گریه دا رم مینویسم دستمم اون یکی بدجور درد میکه فردا چجور برم مدرسه ؟.فردا زنگ میزنم بهیزستی یکیش اومد اون روز بازدید .بنظرتون ازم نگه داری میکنن ب مامانم گفتن یبار دیگ ب دادستان میگن😭😭😭😭😭

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگو به بهزیستی حتما

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
واسه چی رضایت دادی؟ دوباره شکایت کن.

هیجاییو ندارم برم😔😔😔تازه بهم گفت خودتو باز بکش منم کرد تو اتاق اینجا هم هیچیزی نیست😔😔

اره عزیزم حتما زنگ بزن ب بهزیستی

میگم الان زنگ بزنم ب کی ؟ چون ی دیقه نمیتونم اینجا حرعای این ابلیس رو گوش کنم

هیجاییو ندارم برم😔😔😔تازه بهم گفت خودتو باز بکش منم کرد تو اتاق اینجا هم هیچیزی نیست😔😔

مادربزرگی کسی نیست بری پیشش؟باید هر طور شده از مادرت دور شی.جونت در خطره

God is your best friend

الهی بمیرم چه شرایط سختی داری . برو بهزیستی پیش مادرت امنیت نداری . چه پدر و مادری هستن خدا چرا بهشون بچه داده .من خودم دختر دارم وقتی سرش داد میزنم دلم براش میسوزه منم کم طاقتم ولی کتک هیچ پدر و مادری اجازه نداره کتک بزنه به بچه شون آسیب بزنه