2777
2789
عنوان

جاری جدید

2452 بازدید | 25 پست

دوستان من عروس بزرگترم و۱۰ساله عروس خانواده هستم برادرشوهرم ۳ماهه عقد کرده وجاری هم از من ۸سال کوچیکتره.راستش من وقتی میرم خونه مادرشوهرم وقتی اون هم اونجا باشه مادرشوهرم بهم میگه پاشو چایی بیار یا مثلا چیزی میاره برا پذیراییش برا اون تعارف میکنه ومیزاره جلوش ومن هیچ.

راستش من به خاطر همین رفتارشون خیلی کم میرم خونشون در صورتی جاری جدید بیشتر از من میره.حالا نمیخوام از اولش ازش کار بکشن اما بلاخره من عروس بزرگترم باید خانواده شوهرم احتراممو بزارن.

چند بار که شام با هم خونه مادرشوهرم بودیم من سفره رو جمع کردم وظرفارو شستم.

حالا چند وقت پیش مادرشوهرم بهم زنگ زد که بیا غذا بپزیم شب عروسمون میاد منم دیگه نرفتم.

واینم بگم من خودم شاغلم وموقعیتم هم ازجاری سرتره.فکر نکنید که اون سرتر هست.

البته سعی میکنم زیاد رفت وآمد نکنم اما کم هم میرم بازم همینه.میدونم اولشه اون جدید هست 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم که ماه های اول ازدواجم بود و عروس اخریه مادرشوهرم رفتارهای مشابه داشت،الان میریم میگه اگه میوه میخورید براتون بیارم🤣 ولش کن زود گذره این چیزا اعصاب خودتو خرد نکن

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

چرا واسه ما بر عکسه با این که من عروس کوچیکم ولی اونو دوس دارن

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
میترسم حرفی بزنم بگن حسوده وفلان.به خاطر همین چیزی نمیگم.

بهترین کارو میکنی 

بهونه بیار نرو 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

شما عروس ده ساله شون هستید و با شما خودمونی تر و راحت ترن

جاری تون غریب هست هنوز توی جمع خانواده

بعدم سرتر بودن معنا نداره هر ادمی به هر شکلی محترم هست شما شاغلی برای خودت شاغلی انتخاب خودت بوده درست نیست به خانمای خانه دار به این دید نگاه کنید از بالا به پایین

ماهرخ هستم 

خب عزیزم اونا تازه عقد کردن فرق میکنه الان تو مث دختر اون خانواده شدی ب تو بیشتر تعتماد میکنه نباید اینجوری کنیا  اون هم بگذره خودش یاد میگیریه که کمکت کنه یا مادرشوهرت با اونم مث تو رفتار میکنه نمیشه که از همین اول ازش کار بکشن که

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))
شما عروس ده ساله شون هستید و با شما خودمونی تر و راحت ترن جاری تون غریب هست هنوز توی جمع خانواده ب ...

عزیزم نگفتم من شاغلم بالاترم.چون تو جمع مثلا مادرشوهرم بهم میگه پاشو چایی بیار یا پاشو فلان کارو بکن بهم برمیخوره.وگفتم فکر نکنید که من خیلی پایینترم ازش

نه هیچی  نگو بهشون اگه چیزی بگی این همه احترامو زحمتی که براشون کشیدی به فنا میرع شاید میخوان به عروس جدیده بفهمونن که مثلا تو رو ببینه که چقدر کاری هستی و اینا توهمیشه احترام بزار سعی نکن خودت رو خراب کنی 

Live your dreams 

لطفا خودتونو از کسی سر تر ندونید همه در مقام خودشون با ارزشن 

نیازی نیست مقایسه کنید که من سر ترم شاید همین دید شما باعث بشه بعدها اذیت بشین چون فک میکنید سر ترین و باید بیشتر بهتون احترام گذاشته بشه 

شاید بقیه این قضیه شاغل بودن براشون مهم نباشه 

از طرفی اینکه صرف بزرگ تر بودن احترام نمیاره گلم انشالله موفق باشید 

در نهایت میتونم بگم تنها راهی که دارید بی تفاوتی به مسائل جزئی هست

با ورود جاری ، رفتار شما فرق نکرده ؟؟ 

بعد هم عزیزم اینجا پر هست از زنان خانه دار. شغل کسی دلیل بر بالا بودنش نیست 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید