2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2452 بازدید | 25 پست
عزیزم نگفتم من شاغلم بالاترم.چون تو جمع مثلا مادرشوهرم بهم میگه پاشو چایی بیار یا پاشو فلان کارو بکن ...

خب چرا فکر کنی پایین تری یا بالاتری یعنی چون ایشون سرکار نمیرن شما میری فرقی بین تون هست؟ بهتر بود میگفتید شاغل هستید و خسته میشید وقت کمک کردن به دیگران ندارید

شما رفت و امدت رو کمتر کن و به صفر برسون ناراحتی تونم به همسرتون بگید که دیگه انقدر با شما احساس راحتی نکنند اگر دختر دارن مادر همسرتون با دخترشون تماس بگیرند و درخواست کمک کنند. شایدم از این جهت زنگ میزنن بیاید که نگید فراموشتون کردن جدیدتر اومده

ماهرخ هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا فکر کنی پایین تری یا بالاتری یعنی چون ایشون سرکار نمیرن شما میری فرقی بین تون هست؟ بهتر بود م ...

دخترش نزدیک نیست.به شوهرم گلایه نمیکنم اصلا چون میترسم بگه حساس شدی

خب طبیعیه اون تازه سه ماهه عقد کرده و عضو جدید خونواده هست هنوز یخش اب نشده با بقیه و هنوز دو طرف نسبت به هم غریبن و رودرواسی دارن

الان اولشه معلومه باید تحویلش بگیرن 

ادم بعد از سه ماه عقد که پانمیشه بره خونه پدرشوهر کار کنه تو عقد باید مثل مهمون بری بیای .منم عقدم اگه برم اونجا مثل مهمون‌رودرواسی دار میرم 

با ورود جاری ، رفتار شما فرق نکرده ؟؟  بعد هم عزیزم اینجا پر هست از زنان خانه دار. شغل کسی ...

من شاغل بودم کارمند شهرداری بودم   امابین جمع خانواده شوهرم 

چون فک میکردن بالاجبار میرم و سرکار و خیلی چیزا دیدم یه بار از دهن خواهر شوهرم پرید گفت یه دختره باهاش تصادف کرده خیلی بداخلاق بوده و گفت معلوم بود ازین کارمندای عقده ای بوده که نمیتونه به خودش برسه و بهم ریخته بوده و بی اعصاب .... الان که بخاطر یه سری مسائل دیگه مجبور به ترک شغل شدم میبینم بیشتر ارزش برام قائلن کلا فرق میکنه معیار ها

خب طبیعیه اون تازه سه ماهه عقد کرده و عضو جدید خونواده هست هنوز یخش اب نشده با بقیه و هنوز دو طرف نس ...

یعنی اگر شما وجاریت باشین.اون همش کار میکنه؟؟

من مادرشوهرم سنش بالاست باید یکی کمک کنه 

اصلا و تحت هیچ شرایطی واکنش نشون نده حتی اگه قلبا خیلی ناراحت شدی،من تجربه جاری جدید ندارم ولی بنظرم همه اینها مقطعیه و یکم که بگذره همه چی عادی میشه،شما هم سعی کن واست مهم نباشه و همین دوری و دوستی واسه یه زندگی مسالمت آمیز با خونواده شوهر کافیه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
من کمتر میرم خونشون قبلا هفته ای یک بار بود الان ماهی ی بار میرم

ببین گلم من همچین تجربه ای نداشتم 

خودم عروس اخر هستم و حقیقتش مشابه این قضیه رو در خانواده ی شوهرم ندیدم 

اگر اذیت میشی ، سعی کن روزهایی که جاریت اونجاست شما کمتر بری تا تب و تاب و تازگی این وصلت از سر همه بیفته 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید