2777
2789
عنوان

ویروس اسهال و استفراغ کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 39 پست
نمدونم چیکار کنم دکتر گفت اگه بند نیاد بستریش کن ولی من واقعا نمیخوام این کارو بکنم الکی بچه رو اذیت ...

میدونی کم ابی ادم بزرگ‌از پا در میاره وای به نوزاد 

الان ک تعطیلات خودت با موز و سیب و کته و ماست و اون قطره ک گفتم ببین اوضاعش چجوری میشه اگر بهتر نشد ۱شنبه صبح ببرش دکتر نترس بستری ک بچه رو نمیخورن بجاش زود خوب میشه خواهری

بستری شد خوب بود یا نه؟؟ 

بستری شد بدتر شد کلا همونقدرم توخونه میتونستم بهش برسم افتاد کلا. همش بی جون افتاده بود دوتا بیمارستان عوض کردم. اخرم‌خودم رضایت دادم اوردم خونه. بردمش همونجور بیجون تهران متخصص گفت اشتباه کردی بیمارستان نگهش داشتی. اینایی بهت گفتم داد گفت توخونه بهش برسه بردیش بیمارستان چندتا ویروسه دیگه ام‌ گرفته. اخه بچم بیشتر اسهال داشت دوروز اخر استفراغاش شدید شد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستری شد بدتر شد کلا همونقدرم توخونه میتونستم بهش برسم افتاد کلا. همش بی جون افتاده بود دوتا بیمارست ...

منم از همین میترسم بچم از ترس تو بیمارستان زیر سرم نمیتونست حرف بزنه میترسم اذیت بشه 

منم از همین میترسم بچم از ترس تو بیمارستان زیر سرم نمیتونست حرف بزنه میترسم اذیت بشه 

اذیت میشه بچه من جا سالم نداشت دیگه از رگا پاش میکرفتن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ازه بچه منم مثلا تو بهترین جای تهران رفتیم دو جاشو برای سرم سوراخ کردن 

کجا تهرانی

کجا تهرانی

من پاسدارانم ولی دکتر گفت ببر پگاه تو خواجه عبدالله مخصوص کودکه فقط ، رفتم خیلی بد رگشو گرفتن بچم ترکید انقدر گریه کرد برای همین میترسم ببرمش دوباره 

من پاسدارانم ولی دکتر گفت ببر پگاه تو خواجه عبدالله مخصوص کودکه فقط ، رفتم خیلی بد رگشو گرفتن بچم تر ...

منم گفتن بچت ببر بیمارستان اطفال بردم بچم اذیت شد‌ . گلم یه دکترمیگم نوبت بگیر ببرش یعنی هردفغه دخترم بردم درجا خوب شده دستشم سبکه بچه اروم میشه من بچه ام بودم مادرم میبردم پیشش تشخیصش عالیه . دکتر سیادتی متخصص اطفال کودکان. نازی آباده بزن گوگل شمارش میاره