2777
2789
عنوان

ویروس اسهال و استفراغ کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 39 پست

عزیزم صبح شربت پدی لاکت بگیر با همون مترونیدازول سروقت بده بهش بخوره. پودر پلانتاژلم ام براش بگیر طریقه مصرفش روش نوشته. اینا ۵روز سرساعت بده بهش. فقط کته با ماست کم‌چرب کوچولو کوچولو بده بهش . موز له شده. سیب رنده کنه ابشو بگیر بده بهش فقط همینا چاره ای نیست. رعایت کنی خوب میشه زود

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مترونیدازول زیک متوکلوپرامید و دی سیکلومین نمیدونم ب سن بچه ات بخوره یا نه اما تا بریزن توی سرم و ...

بیچاره شدم یه بار بردمش سرم زد انقدر گریه کرد که از حال رفت 

عزیزم صبح شربت پدی لاکت بگیر با همون مترونیدازول سروقت بده بهش بخوره. پودر پلانتاژلم ام براش بگیر طر ...

آفرین دوستم 

بهترین راهکار موز و سیب و کته و ماست

اب سیبم خوب اسی چون بدنش کم اب شده

من نزدیک ترین کسی ک دیدم گرفت مادرم بود ۷روز خدا شاهده روزی ۲۰تا شلوار و لباس زیر میشست ی دکتر دی ...

من خودمم گرفتم منم همینم انقدر وحشتناکه ولی بچم اسههالش کم سده ولی تهوع نه نمیدونم دیگه

از کی گرفته؟؟؟ترو خدا خیلی مراقبش باش مواد غذاییش خوب بشور و نذار کسی جز خودت و همسرت نزدیکش بشن ببو ...

۶ روز شد تقریبا بیشترین حالت تهوعش صبح زود هست مثله الان 

من خودمم گرفتم منم همینم انقدر وحشتناکه ولی بچم اسههالش کم سده ولی تهوع نه نمیدونم دیگه

متوکلوپرامید قطره اش هست بپرس از داروخانه که به سنش میخوره یا نه خیلی خوب تهوع سریع کم میکنه

فقط به بچه مایعات بده اب جوشیده اب سیب بذار کمبود اب پیدا نکن

آفرین دوستم  بهترین راهکار موز و سیب و کته و ماست اب سیبم خوب اسی چون بدنش کم اب شده

بله بهترین راه همین تغذیه مناسبه. من بچم ۱سالش بود ۱۵ روز بستری شد واسه اسهال استفراغ . یسر سرم .اخرم اوردم خونه بردم فوق تخصص همینایی گفتم داد روز ۴خوب خوب بود . اما بچم گوشتاش ریخته بود

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶