2777
2789
بالاخره زندگی با لجبازی نمیشه اگر خودتون از شوهرتون و عملکرد و درک و شعورش راضی هستید هر جور ک خودت ...

همسرم احساس می کنم یه وقت هایی خودش رو به نفهمی می زنه و همه چی رو نادیده می گیره انگار یادش میره کارهای پدر و مادرش رو ( البته که تو مادرش رو خیلی دوست داره ) 

همسرم احساس می کنم یه وقت هایی خودش رو به نفهمی می زنه و همه چی رو نادیده می گیره انگار یادش میره کا ...

بالاخره تا کاملا مطمئن نشدید ازدواج نکنید

با شک و واهمه زندگی رو شروع نکنید و اگر پدرتون درست میگه پس مدیرین ازدواج و عروسیتون رو به پدر بسپارید ولی حواستون هم باشه در حد توان داماد انتظار ازش داشته باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره زندگی با لجبازی نمیشه اگر خودتون از شوهرتون و عملکرد و درک و شعورش راضی هستید هر جور ک خودت ...

همه ی مسئولیت ها گردن ما بوده 

انگار اومدن خاستکاری فقط 

از زمان خاستکاری همسرم رو گذاشتن خونه ی ما و رفتن 

پدر و مادرم نمی دونن غصه ی من و بخورن یا همسرم 

همه ی مسئولیت ها گردن ما بوده  انگار اومدن خاستکاری فقط  از زمان خاستکاری همسرم رو گذاشت ...

خیلی از خانواده ها سردن و اخلاقشون همینه

اگر داماد پسر خوبیه چ دلیلی داره بابت رفتار خانوادش آزار ببینه؟؟؟

بالاخره تا کاملا مطمئن نشدید ازدواج نکنید با شک و واهمه زندگی رو شروع نکنید و اگر پدرتون درست میگه ...

پدرم با همسرم هیچ مشکلی نداره 

مشکل ما خانواده ی همسرم هستن که بر خلاف ظاهر خوبی که داشتن باطن کاملا بدی داشتن و در عین حال که خودشون رو با شعور نشون میدن بی شعور ترین بودن 

خیلی از خانواده ها سردن و اخلاقشون همینه اگر داماد پسر خوبیه چ دلیلی داره بابت رفتار خانوادش آزار ب ...

هیچوقت خانواده ام همسرم رو نه جلو خودش و نه پشت سرش سرزنش نکردن 

پدرم با همسرم هیچ مشکلی نداره  مشکل ما خانواده ی همسرم هستن که بر خلاف ظاهر خوبی که داشتن باطن ...

حالا شاید برداشت شما اشتباه باشه جسارتا

خب برید و با خانوادش هم طرح موضوع کنید

خیلی از خانواده ها سردن و اخلاقشون همینه اگر داماد پسر خوبیه چ دلیلی داره بابت رفتار خانوادش آزار ب ...

ولی من خودم بارها گفتم خانواده ات نمی خوان کاری کنن 

اخه خونه رو پدرم بهمون دادن گفتن خودتون داخلش رو درست کنید 

خوب همسرم  به خانواده اش گفته این داستان پیش اومده نمی خواهید کمکی کنید گفتن حالا یه ۵۰ تومن وام میگیزیم بهت میدیم 

بهش میگم چرا نمی تونی به عنوان یه فرزند حقت رو بگیری 

پس اگر مجموعا از داماد راصی هستید دیگه سخت نگیرید

دیدیم بخاری گرم نمیشه ازشون 

پدرم با پدر شوهرم صحبت کرده گفته من خونه رو دادم بهشون بیایید کمک کنیم داخلش رو درست کنن برن سر خونه زندگیشون 

پدر شوهرم هیچ حرفی نزده 

میگم پدر من چرا آنقدر باید حرص بخوره بعد اون ها عین خیالشون نباشه 

می دونید چی میگم یه وقت هایی از این همه بی خیالی دلم می خواد خفه شون کنم 

ولی من خودم بارها گفتم خانواده ات نمی خوان کاری کنن  اخه خونه رو پدرم بهمون دادن گفتن خودتون د ...

اول از خدا بخواه و بعدش از شوهرت

پدر شما دستش درد نکنه ک خونه رو بهتون داده هر چند ک قطعا سندش بنام خود پدرتونه و یا خود شما

ولی حواستون باشه ک هیچ منتی به پدر و مادر داماد ندارید ک توقعی ازشون داشته باشید

شاید اون بنده خداهها نداشته باشن

از اول زندگی تمرین کنید ک چشمتون دنبال کمک پدر خودتون و یا پدر داماد نباشه و به داشته ها و تلاشهای خودتون قانع باشید

اونوقت آقای داماد چ حقی داره از پدرش؟؟

پس اگر مجموعا از داماد راصی هستید دیگه سخت نگیرید

الان با این چیزهایی که گفتم من باید چیکار کنم 

چیکار کنم همون یه وقت هایی که با همسرم سر خانواده اس بحث داریم دیگه پیش نیاذ ( تنها مشکل من خانواده اش هستن همیشه هم سر همین موضوع بحث داریم ) 

چیکار کنم شرایط رو مدیریت کنم ؟ 

احساس می کنم دانش  کافی برای رفع کردن این موضوع رو ندارم 

دیدیم بخاری گرم نمیشه ازشون  پدرم با پدر شوهرم صحبت کرده گفته من خونه رو دادم بهشون بیایید کمک ...

اتفاقا پدر داماد حواسش هست چکار میکنه

پدر داماد هم اگر بخواد هزینه کنه جایی هزینه میکنه ک هرز نره و توی ذهنش میگه دلیلی نداره در ملک پدر شما هزینه کنه و بره

اول از خدا بخواه و بعدش از شوهرت پدر شما دستش درد نکنه ک خونه رو بهتون داده هر چند ک قطعا سندش بنام ...

حق با شماست 

ولی یه وقت هایی کم میارم اخساس می کنم با این همه دغدغه نمی تونم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز