2789
الان با این چیزهایی که گفتم من باید چیکار کنم  چیکار کنم همون یه وقت هایی که با همسرم سر خانوا ...

توقع خودتون رو از کمک کردن خانواده داماد و حتی خانواده خودتون به صفر برسونید

حالا اگر خودشون کمکتون کردن ک دستشون درد نکنه ولی اینکه برای خودتون توقع درست کنید ک باید کمکتون کنن رو از فکرتون بیارید بیرون مگر ن اگر شوهرتون رو در مقابل خانوادش قرار دادید شک نکن ک زندگی به کام خودتون تلخ میشه و خدای نکرده روزنه های سردی رو در روابط خودتون به دست خودت باز میکنی

اتفاقا پدر داماد حواسش هست چکار میکنه پدر داماد هم اگر بخواد هزینه کنه جایی هزینه میکنه ک هرز نره و ...

راست میگید تا به حال به این بعد موضوع نگاه نکرده بودم یعنی نباید با خودش می گفت خوب باید یه کمکی کنم بچه ام لااقل بره یه خونه اجاره کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماست  ولی یه وقت هایی کم میارم اخساس می کنم با این همه دغدغه نمی تونم

باید به این درجه از عقل و منطق رسیده باشید ک این مشکلات سطحی رو خودتون با کمک شوهرتون مدیریت کنید و اصلا خانواده ها رو وارد این بحثها نکنید و زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید

توقع خودتون رو از کمک کردن خانواده داماد و حتی خانواده خودتون به صفر برسونید حالا اگر خودشون کمکتون ...

دقیقا برام پیش اومده چون هر کاری هم کنم هیچوقت هیچکس خانواده اش رو رها نمی کنه هر چند که بد باشن یا حالا هر چی 

باید به این درجه از عقل و منطق رسیده باشید ک این مشکلات سطحی رو خودتون با کمک شوهرتون مدیریت کنید و ...

متاسفانه بیشتر این مشکلات به خاطر بی اعصابی و لجبازی خودم برام پیش اومده 

راست میگید تا به حال به این بعد موضوع نگاه نکرده بودم یعنی نباید با خودش می گفت خوب باید ی ...

من فکر میکنم پدر داماد آدم معقولی هستش

فرقش با پدر شما اینه ک پدر شما یه جورایی داره فخر میفروشه و منت بیخود میزاره در حالیکه خونه مال خودشه ن داماد

و اینکه پدر داماد شاید در روند زندگی کمک پسرش کنه ک شما و خانوادتون احتمالا عجولید

و از همه مهمتر پدرتون باید بدونه ک پسری ک میاد جلو و زن میگیره توقع راه انداختن زندگی رو در حد توان از خود داماد انتظار داشته باشه ن پدر داماد

باید به این درجه از عقل و منطق رسیده باشید ک این مشکلات سطحی رو خودتون با کمک شوهرتون مدیریت کنید و ...

خیلی خیلی هم آسیب دیدم سر این موضوعات یعنی از این سه سال متنفرم امیدوارم هر چه زودتر تموم بشن 

امیدوارم من هم بتونم خودم رو کنترل کنم و اون لحظه که می خوام چیزی بگم راحع به خانواده ی همسرم بتونم جلوی خودم رو بگیرم 

و ممنون از شما که انقذر با حوصله جواب حرف هام رو دادید 

ممنون از شما خیلی لطف کردید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸🌸🌸

متاسفانه بیشتر این مشکلات به خاطر بی اعصابی و لجبازی خودم برام پیش اومده 

سعی کنید روحیات و انتطاراتتون رو مدیریت کنید و تحت تاثیر حرف دیگران تصمیم گیری نکنید

اگر واقعا همو عاشقانه دوست دارید سعی کنید با تمام سختی و آسونی زندگی رو با تحمل و صبوری و بردباری با هم بسازید و همواره پشت هم باشید

من فکر میکنم پدر داماد آدم معقولی هستش فرقش با پدر شما اینه ک پدر شما یه جورایی داره فخر میفروشه و ...

علت این که این داستان ها پیش اومده 

روز خاستکاری پدر شوهرم گغتن پسرم پسرم یه دونه پیرهنش 

من خودم براش خونه می گیرم زندگی شو درست می کنم 

بعذ گذشت سه سال هیچ انفاقی نیافتاد هیچ زندگی ساخته نشد فقط حرف هاشون دروغ بود 

علت این که این داستان ها پیش اومده  روز خاستکاری پدر شوهرم گغتن پسرم پسرم یه دونه پیرهنش  ...

شما اگر ک احساس میکنید قولهایی دادن ک زیرش زدن میتونید تا روشن شدن دقیق اون موارد ازدواج رو عقب بندازید و کار رو محکم کنید

سعی کنید روحیات و انتطاراتتون رو مدیریت کنید و تحت تاثیر حرف دیگران تصمیم گیری نکنید اگر واقعا همو ...

چند ماه بعد نامردی می خواستیم خونه بخریم 

پدرم گفتن من الان آنقدر دارم یعنی نصف مبلغ خونه 

شوهرم به پدرش کفت این مقدار هم تو بده 

پدر شوهرم شب گفت باشه صبح زد زیرش نداد 

در این حد به نظر من دروغ گو هستش 

چند ماه بعد نامردی می خواستیم خونه بخریم  پدرم گفتن من الان آنقدر دارم یعنی نصف مبلغ خونه  ...

من اطلاعی از توافقات بین شما ندارم

اگر واقعا احساس میکنید دروغی در کاره ازدواج رو عقب بندازید و تمام سئوالات مبهم رو تا به جواب برسید

من اطلاعی از توافقات بین شما ندارم اگر واقعا احساس میکنید دروغی در کاره ازدواج رو عقب بندازید و تما ...

حتما باید راه هایی که نرفتم و خرف هایی که نزدم رو انجام بدم 

باز هم ممنونم از شما بابت راهنمایی هاتون 🌸🌸🌺🌺🥰🥰