2777
2789
 امتحانت بستگی به خوندت داره ولی موفق میشی انشااا.. هردوشون سواستفاده میکنن ازت یکی دوست ...

مرسیییی خوشگم

چییی چطوری سواستفاده میکنن کدوم شون دوسم داره امیر علی(اون ک یزرررره چاقه و سفید) یا علی رضا(لاغره و گندمی) میتونی بگی لطفاااا ب مولا امشب خوابم نمیبره تا نفهمم😬

دقیق نمیدونم اما ی سالی شاید بشه مخصوص سوگنده خیلی ماره حالا با این یکی ها حرف اینا بوده اما ن اون

وقتی عم ک مدارس اینا باز شده تو کلاس میبینم شون نگا نگاهی ب هم میکنیم خیلی کمم جروبحث... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیییی خوشگم چییی چطوری سواستفاده میکنن کدوم شون دوسم داره امیر علی(اون ک یزرررره چاقه و سفید) ...

نه الکی دورتن عاشق چند نفر هستن ! شایدم واقعا دوست داشته باشن ولی با دو تا احتمال نمیدم پایدار باشه ولی اگع میخوایشون خدا کنه بهشون برسی و ناراحت نشی 

نه دوستات باهات دوست میشن اما نباید مغرور باشی 

میشه بپرسم شما به دنیای بعد مرگ اعتقاد دارین 

بله صدرصددددددد

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
نه الکی دورتن عاشق چند نفر هستن ! شایدم واقعا دوست داشته باشن ولی با دو تا احتمال نمیدم پایدار باشه ...

عااااا پ ک اینطور اون...... 

خلاصه خیلییی لطف کردی دمت گرم ایشالا هر حاجتی داری بش برسی عزیزم😍❤

نوید

ممنونم🥺

میشه بگی کِی نامزد میشیم؟؟؟؟

زهراجون خواهر نوید طناز امروز باهم بحث کردن سر ی چی الکی و قهر کرد و... دوست بودیم خیلی ام صمیمی و مهربون بودیم🥺🥺🥺🥺 میشه بگی خودش میاد باهام‌آشتی کنه؟؟؟ رابطمون اوکی میشه؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
 خب معذرت خواهی باید بکنی اگه مقصری و دلشو ببر حلع

معذرت خواهی کردم زهراجون ولی اون خیلی تند رفت و من گریم‌گرفت 

بعدم گفت دیگ نمیخام‌واتساپ باهات حرف بزنم🥺🥺

سر هیچ و پوچ 

میخام ببینم میاد سر صحبت رو باز کنه؟؟؟

بعد زهراجون این نوید پسر خوبیه؟؟؟؟😢😢

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...